Spurstrio klar för Portsmouth enligt The Independent

Trovärdiga engelska dagstidningen The Independent hävdar på torsdagmorgonen att Spurstrion Pedro Mendes, Sean Davis och Noé Pamarot är klar för Portsmouth och spelar mot Everton på lördag.

Den av ryska miljoner nyrika kustklubben Portsmouth är med nygamle tränaren Harry Redknapp i spetsen mest aktiva av alla Premier League-klubbar hittills i januari.

Förutom Spurstrion Mendes, Davis och Pamarot har Redknapp visat intresse för att köpa Spursspelarna Michael Brown och Anthony Gardner. Det är dock troligt att Tottenham Hotspur FC väljer att behålla dessa två spelare åtminstone till sommaruppehållet. Vårsäsongen innebär för Spurs 17 resterande ligamatcher och eventuella skador och avstängingar. Brown och Gardner kan vara de reserver som håller Spurs på rätt köl hela vägen in i kaklet för en Europacupplats.

Den betydligt mindre trovärdiga dagliga publikationen The Sun hävdar att de båda klubbarnas förhandlingar om Mendes i sista stund idag strandade. Dock väljer jag i alla lägen att tro mer på The Independent. Vi avvaktar Tottenhams officiella webbsajt idag för bekräftelse kring denna trioförsäljning.

Mathias Bridfelt

Länk:
www.thesun.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.