Inför Spurs – Portsmouth

Våra hjältar tar i kväll emot Portsmouth på White Hart Lane. Lätt match? Think again!

Ligafyran Tottenham har på pappret en lätt motståndare ikväll. Men som alla vet avgörs inga matcher genom att läsa spelarnamnen i laguppställningarna. Det är på planen det ska avgöras. Vi alla Spursfans har lärt oss att aldrig ta något för givet när det gäller Tottenham Hotspur. För att vinna på hemmaplan och i Premier League krävs 100% i inställning och kämpatag. Något annat finns inte.

Våra gäster idag har haft det tufft i ligan och kämpar för att ta sig upp i tabellen, med hjälp av Harry Redknapp som nyinstallerad manager, efter att ordförande Milan Mandaric sparkat franske Alain Perrin. Något som våra grabbar ska se till att de inte börjar med ikväll.

Spurs (4-4-2):

Robinson
Stalteri – Dawson – King – Lee
Jenas – Carrick – Davids – Tainio
Keane – Mido
Avbytare: Cerny, Pamarot, Lennon, Reid, Defoe.

Portsmouth (4-4-2):

Ashdown
Primus – O´Brien – Stefanovic – Vignal
O´Neil – Viafara – Diao – Robert
Lua Lua – Dario Silva
Avbytare: Westerveld, Priske, Cissé, Vukic, Pericard.

Portsmouth har mäktat med två stycken bortasegrar denna säsong. Everton och Sunderland. Det räcker bra så. I deras trupp märks spelare som franske bollvirtuosen Laurent Robert, yrvädret Lomana Tresor Lua Lua från Kongo och serbiske mittbacken Dejan Stefanovic. Vi har som bekant redan i premiäromgången mött Pompey på Fratton Park och vunnit med 2-0. Redknapps mannar måste överprestera för att störa oss på allvar. Hemma på the Lane bör det gå lättare. Men det trodde jag mot Sunderland också.

Vinst med 4-1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.