King förlänger?

Enligt flera medier i England planderar Tottenham att lägga fram ett nytt kontraktserbjudande till Ledley King. Blott ett drygt halvår efter att han förlängde sitt kontrakt till 2008.

Spurs vill inte riskera att förlora sin kapten och vill nu göra honom till klubbens bäst betalda spelare och samtidigt förlänga kontraktet.
Något Ledley själv inte har något emot: -"Det är något mellan klubben och min agent", säger King till London Evening Standard. "De får sköta det, medan jag koncentrerar mig på att spela fotboll. Jag har alltid sagt att om vi utvecklas i rätt riktning, så har jag inga problem med att stanna."
En signatur sägs belöna King med en veckolön i trakterna runt £50,000. Något som endast Edgar Davids tjänar i dagens trupp.

Detta går helt i linje med Tottenhams nya policy med att se till att klubbens nyckelspelare får nya kontrakt som håller dem till klubben under en lång tid framöver, samtidigt som de blir rikligt belönade för besväret. Tidigare förlängde ju Paul Robinson sitt kontrakt som nu sträcker sig ända till 2012.

Vem skulle kunna tacka nej till att spela för sin favoritklubb och få runt 700 000 kronor i veckan för besväret? Förhoppningsvis inte Ledley King.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.