Aktuella rykten

Vi samlar rykten om Spurs nya tröjsponsor, Hibernians stjärnskott som bevakas av Spurs samt om att Andy Reid´s framtid sägs vara osäker.

Puma och T-Mobile – nya sponsorer?
I dagarna har ett rykte sipprat ut om att Spurs har träffat ett avtal med en ny leverantör av matchtröjor. Enligt detta rykte ska Puma ha betalat £20 miljoner för att förse Tottenham med matchtröjor de kommande fyra säsongerna. Den nuvarande leverantörens, Kappa, kontrakt går ut i och med att denna säsong avslutas.
Klubben sägs också förhandla med mobiloperatören T-Mobile om ett sponsoravtal till nästa säsong.

Ung skotte i fokus
Det rapporteras även om att Tottenham har haft scouter på de senaste matcherna med den skotska klubben Hibernian. Tydligen ska flera klubbar, däribland Spurs, följa Hibs 22-åriga mittfältare Kevin Thompson. 22-åringen blev i september framröstad till skotska Premier Leagues Young Player of the Month och har gjort en rad framträdanden för det skotska U21-landslaget.

Andy Reid på väg bort?
Andy Reids framtid i Spurs sägs vara hotad. Enligt rykten ska Martin Jol ha tröttnat på mittfältarens dåliga attityd och ovilja att komma i form. Reid kom till klubben i januari, tillsammans med Michael Dawson, från Nottingham Forrest och har denna säsongen haft det tufft att ta en plats i laget.

Rangers köper Michael Brown?
Till sist sägs Glasgow Rangers vara intresserade av att köpa Michael Brown för att tillföra rutin och kämpaglöd på mittfältet. Rangers har svarat för en svag inledning på säsongen och kommer att vara ute efter att tillföra lite färskt blod i januari.

Dessa rykten är just bara rykten och bör inte tas som sanningar. Inga av uppgifterna presenterade ovan har bekräftats av klubben eller några andra inblandade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.