BAKOM KULISSERNA: Adam Andersson

Här kan ni läsa om vår forummoderator Adam Andersson från Halmstad.

Mitt namn är Adam Andersson och jag är 25 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Skåne men har på senare år begivit mig till Halmstad för att studera på dess högskola. Mitt huvudämne är statsvetenskap och till sommaren (2005) bör jag ha en magisterexamen om allt går vägen.

Intresset för fotbollen har jag haft så länge att jag inte riktigt kan minnas när det började. Mitt första stora fotbollsminne var dock fotbolls-VM i Mexiko 1986. Ett fantastiskt spännande VM trots att Sverige inte var med. Jag kanske ska säga att jag är halvtysk och därför följde jag Tyskland med stort intresse. Tyvärr tog det stopp för dem i finalen. Det innebar även en ekonomisk förlust på fem kronor (en enorm summa på den tiden för en sexåring) till min granne som trodde på Argentina. Under den här perioden började man även titta mer och mer på Tipsextra och sålunda kom den engelska fotbollen komma nära mitt hjärta. Tottenham blev mitt favoritlag, inte minst på grund av Gary Lineker och Paul Gascoigne men även Nayim. När sedan Jürgen Klinsmann kom till klubben så var jag utan tvekan såld. Klinsmann är min absoluta favoritspelare genom tiderna.

Tyvärr ska det erkännas att jag inte har många erfarenheter av Spurs i verkliga livet. Jag såg ungdomarna/reserverna möta Falkenbergs FF sommaren 2004, men jag har t.ex. aldrig satt min fot på White Hart Lane, även om det finns planer för att göra så om inte en alltför lång framtid. Tyvärr har jag inte haft så många tillfällen att åka till London och när jag varit där så har det inte funnits biljetter och jag har fått se andra matcher istället (West Ham vs Arsenal i FA-cupen och Wimbledon vs Fulham i division I). Det gör dock inte att jag lider desto mindre när vi åker på spö. För det gör vi ju alltid i slutändan. Jag är en evig skeptiker.

Min roll på spurs.se är att hålla koll på och moderera forumet på ett eller annat sätt.

Adam Andersson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.