O´Learys visar HELA matchen ikväll

Efter överenskommelse med O´learys sport bar visas HELA matchen i kvällens toppmöte mellan Manchester United och Tottenham Hotspur FC i följande städer: Stockholm (Götgatan, Södermalm), Uppsala och Linköping. Detta sker exklusivt via en brittisk TV-kanal. Det är möjligt att O´learys i fler städer visar just denna match i sin helhet. Vi publicerar dem i takt med att vi får information från våra medlemmar! God jaktlycka önskar vi vårt unga lag peppat av självförtroende ikväll!

Manchester United vs Spurs
04 januari 2005 kl 21:00*
O´Learys Götgatan Stockholm
Övervåningen eller källaren, beroende på hur många Elitseriehockeyfans som ska se Luleå vs Modo-matchen.

Canal+ har valt att prioritera hockeymatchsändningen och visar följdaktligen endast andra halvlek mellan Man Utd och Spurs. MEN… eftersom O´learys även har brittiska TV-kanaler har de valt att visa HELA matchen – med ljud och brittiska Sky Sports kommentatorer.

Det tackar vi för!

När det gäller övriga TV-matchsamlingar i Sverige får ni söka information genom att själva göra upp med er lokala sportbarägare i landet om att visa matchen och sedan informera varandra på spurs.se´s FORUM och även under MATCHSAMLINGAR-menyn om samlingar.

Det går även att bli medlem i THSS på plats. Stig fram till PR-ansvarig styrelsemedlem Mathias Bridfelt iklädd THSS-tröja och blonde-on-blonde-kalufs och säg kodordet "Chippen", så kan du få lösa medlemsskap direkt.

Alla ni som bor i Stockholmsområdet, ta er dit och följ det hetaste Spurslaget på mycket länge. Viktigt att vi visar upp oss och får mer inflytande vad gäller att visa just VÅRA matcher på sportbarerna eftersom ju andra toppmöten spelas samtidigt.

Vi ses där

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.