THSS skänker 5.000 kronor till Röda Korsets insamling

Som en följd av katastrofen i Sydostasien så har THSS styrelse fattat beslutet att omfördela en del i ekonomin för att kunna skänka 5000 kronor till de som drabbats. Pengarna har satts in på Röda Korsets insamling för "Flodvågornas offer". Vi uppmanar alla medlemmarna att själva skänka egna medel till de överlevande i denna enorma naturkatastrof. Många är de som kommer dö i vågsvallet om vi inte hjälper till. TACK // Styrelsen

En del av de pengar som vi fått in via bland annat t-shirtsförsäljning har tänkts användas vid bland annat supporterresa samt medlemspaket till nästa säsong. Kort sagt så har vi fattat beslut att pengar skall komma medlemmar till gagn.

I detta specifika fall har vi dock valt att även låta pengarna komma andra till gagn, och beslut är taget att i THSS namn skänka 5.000 kronor till Röda Korset.

Vi känner att alla medlemmar har förståelse för vårt beslut. Vi har samtidigt uppmanat alla föreningar att göra samma sak.

Vi uppmanar dessutom alla medlemmarna att själva skänka egna medel till de överlevande i denna enorma naturkatastrof. Många är de som kommer dö i vågsvallet om vi inte hjälper till.

Gå in på: http://www.redcross.se/

Du kan även se hur mycket andra föreningar i Sverige har samlat in: http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,584176,00.html
(Obs! THSS satte först in 3760kr, men uppdaterade sedan summan så den totalt blivit 5000kr)

Med vänliga hälsningar om ett Gott Nytt År

Jan Juhlin
Ordförande i THSS Styrelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.