Defoe rekordsäljs för £27 miljoner enligt välinitierade rykteskällor

Exklusiva rykteskällor berättar för spurs.se att Tottenham accepterat ett Chelseabud på 27 miljoner för Jermain Defoe – en av världens mest lovande anfallare – med intentioner att skapa bättre balans och harmoni i laget. Flera högklassiga spelare på olika positioner är på väg till Spurs, däribland heta "Chippen"…

Det är troligt att någon eller några Chelseaspelare rör sit i motsatt riktning i denna deal. Det talas som några av Scott Parker, Glen Johnson och Carlton Cole.

Carlton Cole som ersättande anfallare för Defoe är tydligen prioritet, men om Carlton ej blir klar för Spurs, riktar Tottenham intresset mot Yakubu eller Feyenoords Dirk Kuijt.

Samma källor hävdar att mycket lovande Anderlecht-yttermittfältaren – svenska landslagsstjärnan Christian "Chippen" Wilhelmsson är högprioritetsmåltavla för Spurs som ersättare till Simon Davies (Davies är på väg till Fulham, Birmingham eller Everton enl ryktena).

PSV Eindhovens mittfältsmotor Mark van Bommel sägs också vara nära klar för Spurs. Troligt är också att Nottingham Forests vänstermittfältare Andy Reid ansluter, liksom en anfallare att ersätta Defoe med.

Dock, en ersättare till Defoe med samma ljusa framtid inom brittisk fotboll finns nog tyvärr inte i fotbollsvärlden just nu…

Med maximum av inköpta spelare skulle laget kunna se ut så här efter silly season i januari:

—————— Cole —— Keane ——————-
Reid – Parker/Carrick – van Bommel – Chippen
Edman —– King —– Davenport —– Johnson
——————— Robinson ————————-

Diskutera kommande spelartransfers i spurs.se´s eget "transferfönster": http://www.spurs.se/?sid=forum&id=49

Mathias Bridfelt

PS. Vanligtvis publicerar vi ej obekräftade rykten på nyhetssidan, men vi betraktar dessa rykten som mer trovärdiga än de som florerar i brittiska tabloider. Vi hoppas självklart att dessa källor har fel om Defoe och rätt om Chippen och van Bommel. DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.