Medlemspaketen går i tryck

Efter en lång tids diskussioner med THFC och en tids vånda så kan vi äntligen meddela att medlemspaketen kommer att börja tryckas i morgon och väntas kom till er alla om ca 3 veckor.

Sommaren 2004 är unik för oss Tottenhamanhängare på många sätt. Dels så innebar den otroligt stora förändringar i klubben, då vi fans fick se en förändring av truppen som jag tror att vi aldrig kommer att få se igen. Levy, Santini och Arnesen visste vad de ville och de började skapa något som ser mycket bra ut, men som inte på långa vägar är riktigt klart.

Det samma gäller för oss. I juni 2004 bildades THSS, och det gjordes med ett driv och ett engagemang som för en inblandade är skönt att skåda. Det var mycket som skulle hinnas med innan vi fick besök på västkusten, och vi hann med mycket men dessvärre inte allt.

Semestertiderna drog in över världen, och inte minst då hos Tottenham Hotspur Football Club’s medlemsavdelning. Detta fick till effekt att godkännandet av vår logotyp drog ut på tiden, och så sent som för en vecka sedan fick vi reda på att alla Supporterklubbar skall stöpas i lite av samma form, och en särskild supporterklubbslogotyp är under framarbetande. Vi har dock valt att inte invänta denna logotyp då vi inte vet när den kommer att bli klar, och vi kommer på måndag att inleda tryckning av alla medlemspaket. Vi är medvetna om att det har tagit tid och vi kan inte annat än att be om ursäkt för detta och hoppas på förståelse från er.

Det här är ett typfall av vad som kan hända när man startar upp en förening med kopplingar till en större klubb eller organisation. Ingen skugga skall falla på THFC. De har haft fullt upp och även om vi har en positiv dialog med dem så får inte vi förtur i de ärenden som behandlas i klubben. Det är för oss oerhört viktigt att ha en bra relation med THFC och det är det vi har strävat efter, samtidigt som vi har förståelse för dem av er som är irriterade över att medlemskort och annat ej har kommit ännu.

I övrigt så har styrelsen fattat beslut om att ta fram en THSS-tröja, och även där får vi snällt invänta den nya logotypen. Det kommer att bli en i vårt tycke smakfull tröja som kommer att kosta runt 150:-.

Dessutom håller vi för närvarande på och planerar för en supporterklubbsresa under våren, som vi hoppas skall kunna bli något utöver det vanliga. Vi hoppas kunna få fram mer information om tid, match och andra detaljer innan november månads slut.

Slutligen så vill vi passa på att be om ursäkt för att det har tagit lång tid med medlemspaketen, vi gör vårt yttersta för att driva på supporterklubben och få den att flyta så bra som möjligt samtidigt som vi måste vara värna om en bra relation med THFC. Vi hoppas att de som ännu inte är medlemmar i THSS går med i THSS, trots den lite vingliga uppstartsträckan. Vår ambition är att ständigt förbättra oss, och vid nästa år så lär mycket av det administrativa arbetet flyta på lättare än det gjort i år.

Tack för ert stöd!

Styrelsen för T.H.S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.