Noé Pamarot klar för Spurs!

Enligt brittiska Sky Sports skriver den 25-åriga hög(er)klassiga franska Nice-backen Noé Pamarot ett fyra-årskontrakt med vår storsatsande Londonklubb i skrivande stund, och förväntas dyka upp på White Hart Lane under veckan. Det enda som återstår är den obligatoriska medicinska undersökningen.

Pamarot, som Santini länge hållit ögonen på, föväntas ta en ordinarie plats på högerbackpositionen.

Nice har inte velat släppa Pamarot som är viktig för deras försvar, men Noé själv har velat flytta till Spurs och till slut kunde inte klubben stå emot hans önskan. Tydligen har Pamarot inte spelat de sista matcherna i franska ligan på grund av dessa förhandlingar. Transfersumman sägs ligga på ca £ 1,7 miljoner.

Nice lär ha en klausul i kontraktet som ger dem 10% av ev framtida transfersummor för honom vid ev vidareförsäljning.

Noterbart är att Noé Pamarot vid två tillfällen genomförde matcher i Portsmouthtröjan under säsongen 1999/00.

Vi hälsar välkommen till ännu en förmodad stark teknisk högklassig spelare! Spurs växer så det knakar…

Noterbart är att SkySports/Planetfootball nyligen inledde ett samarbete med spurs.co.uk med informationsutbyte och levereranser av nyhetsartiklar och research till Spurssajten. Vi bör därför kunna anta att SkySport/Planetfootballs artiklar om Tottenham har hög sanningshalt.

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.