Simon Davies missar ligapremiären

Våra skadebekymmer fortsätter och växer i takt med att ligastarten närmar sig. Sist i raden av justerade spelare är Simon Davies.

Simon Davies har under en längre tid haft problem med sitt ena skenben. Genom röntgen visade det sig att belastningen inne i vaden var för stor. Vår walesiske högerytter blir nu borta på obestämd tid. Helt klart är att Davies missar ligapremiären mot Liverpool på White Hart Lane.

"Det var viktigt för Simon att opereras i god tid. Han är en nyckelspelare för oss och jag hoppas ha honom tillbaka så fort som möjligt" säger Jacques Santini.

Övriga spelare med skadeproblem är Michael Brown (knä), Stephen Kelly (uttänjt ledband), Jamie Slabber (axel) och Lee Barnard (nyckelbensbrott). Vår lagkapten Jamie Redknapp gjorde, efter sina återkommande knäskador, i måndags comeback i träningsmatchen mot Sheffield United . Enligt rapporter såg Redknapp ut att vara i god form. Även mittbacken Anthony Gardner spelade 45 minuter och det bådar gott inför framtiden.

Mikael Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*