Spurs släpper Sergei Rebrov

Så har förmodligen sagan Sergei Rebrov nått sitt slut.
spurs.co.uk meddelar idag att Rebrov numera är free agent, vilket innebär att han är fri att gå till vilken klubb han vill utan någon som helst ersättning till Spurs.

Rebrov köptes av George Graham för £ 11 miljoner, vilket fortfarande är Spurs transferrekord.
Men efter att Glenn Hoddle tog över managerpositionen 2001 stod det snart klart att ukrainaren inte fanns med i Tottenhams planer för framtiden.
Efter en tid i kylan blev Rebrov utlånad till den turkiska klubben Fenerbahce, men inte heller där lyckades Rebrov göra någon större succé.
I och med Santinis intåg i Spurs ville Rebrov komma tillbaka till Spurs för att försöka ta tillbaka sin plats i anfallet.
Nu meddelar alltså Tottenham att Rebrov inte längre tillhör klubben utan är fri att söka sig till en ny klubbadress.
Köpet av Rebrov får ses som en mycket dålig affär för Spurs då man nu inte får en krona tillbaka av den massiva summa man gav Dynamo Kyiv i utbyte för anfallarens tjänster.
Rebrov hann med 48 matcher från start och 16 mål under sin tid i Spurs och många hävdar att det hade blivit mycket mer om han fått chansen tillräckligt.

Trolig ny klubbadress för Rebrov är West Ham United där han i så fall får sällskap av två före detta Tottenhamanfallare i form av Teddy Sheringham och Bobby Zamora.

Vi önskar Sergei all lycka i framtiden och tackar för den tid som varit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*