Förlåt

Jag ber härmed alla, inklusive killen på Ullevi, om ursäkt. Alla som känner mig, vet att jag har jag ett stort Spurshjärta.

Förlåt

Jag ber härmed alla, inklusive killen på Ullevi, om ursäkt.
Alla som känner mig, vet att jag har jag ett stort Spurshjärta. Min mening har aldrig varit eller kommer att vara, att göra något som kan svärta ner Tottenhams goda rykte.

Upprinnelsen till incidenten på Ullevi är att jag under många år sett fram emot en match i Sverige, där en sektion endast är för Tottenham-supportrar. Tyvärr har situationen uppfattats som att jag skulle vara hotfull mot killen. Det var inte min mening utan jag ville bara påtala för honom att det var en Tottenham-sektion.

Det har varit en jobbig tid sedan jag kom hem från Sverige-touren. Ledsen har jag följt inläggen på forumet där jag utmålats som en galen person, dålig far mm. Tyvärr är det så att jag har en sådan passion till mitt lag att även mina känslor kan svalla ibland.

Jag ber än en gång om ursäkt till alla berörda parter.

Tommy Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*