Erik Lamela tvingas till operation.

Ryktena har varit många de senaste månaderna och de knapphändiga rapporterna från klubben har gjort att skvallret kring Erik Lamela handlat om bland annat spelarens eventuella bråk med Pochettino, en eventuell framtida övergång till diverse italienska klubbar och en eventuell bottenlös hemlängtan till Argentina som anledningar till spelarens mystiska och långa frånvaro.

Idag kommunicerar dock Tottenham Hotspur med omvärlden och låter meddela att höftskadan Erik dragits med inte går att rehabilitera bort utan kräver kirurgiskt ingrepp. Operationen förväntas äga rum nu på lördag och betyder att Lamelas säsong är över.

Det är en säsong som Erik helst vill glömma. Förutom skadan han ådrog sig i november var hans bror inblandad i en allvarlig olycka i december varpå Lamela fick tillåtelse att åka hem till Argentina för att vara med familjen. I januari dog dessutom hans älskade hund Simba, som blivit ett med Erik och hans familj om man ska tro spelarens egna Instagramkonto.

Erik Lamela fick också tillåtelse tidigare i år att åka till Rom och sin tidigare klubb AS Roma för att rehabilitera och få en andra åsikt om höftskadan. Från deras håll menade man att skadan gick att träna bort men igår fattades alltså beslutet att han behöver en operation för att bli helt återställd.

Vi önskar Erik ett snabbt återhämtande och ser fram emot att se honom på planen, vilken det nu blir, i höst igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.