Inför Spurs v Stoke

Med ilska, tunga hjärtan och blickar bort ifrån Europaspel vänder vi nu hemåt mot England och White Hart Lane igen. Den täta kampen kring Champions League platserna tar återigen fart och kan vara mer öppen än någonsin. Denna söndag i slutet på februari är det Stoke City som kommer och besöker Spurs i norra London.

Ett Stoke som inte har märkvärdigt sig något särskilt de senaste månaderna. Dem har vunnit mot lag som de ”skall” vinna emot, förlorat mot dem de ”skall” förlora emot och spelat lika mot de som är i närheten av dom i tabellen. Däremot förlorade dom mot Wolves i FA-cupen hemma med 0-2.

Spurs som många av oss vet har haft en rätt så kämpig tid sedan den sista januari då kryssmatchen mot Sunderland skulle visa sig vara starten på en tuff tid. En tid som en Tottenhamsupporter gärna glömmer ganska omgående, dock att kniven sitter djupt.

Men med höga blickar och en god inställning så ska ändå Spurs ta hem tre poäng mot ett Stoke City denna otroligt viktiga match. En förlust för Spurs och vinster för alla de fel motståndarelagen kan få de liljevita att ramla från den befintliga 3:e positionen i tabellen till en obehaglig 6:e placering.

En tanke som får en skribent att rysa av bara tanken.

Med skador på Rose och Lamela verkar det ändå som om Tottenham kan ställa upp med en stark startelva. En startelva som har ett ansvar att visa supportrar och lagledning annan inställning än den senaste månaden.

Mitt tips på de första elva på White Hart Lane är:

Lloris

Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies.

Wanyama, Dembele.

Eriksen, Alli, Son

Kane.

Jag förväntar mig även att få se en krigarmentalitet där det smäller i varje situation, där varenda kamp om bollen över plan ska vara helhjärtad. Dem måste visa att dom fortfarande tror och vill. För det är ju precis det vi supportrar gör. Vi tror, vill och vi är i samma klubb som dom som springer ute på planen så jag tycker dem måste vilja lika mycket som oss, och visa det.

Jag hoppas innerligt en islossning med en klar 4-0 seger. Oron i kroppen säger dock en kämpig match med ett överpresterande Stoke och ett 2-2 Resultat.

Önskar min magkänsla har hemskt fel.

COYS

Skrivet av Lucas Strömberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.