FA-cupen: Kane blev hattrickhjälte på Craven Cottage

Många av oss var lite oroliga inför FA-cupmötet med Fulham. Spurs kom direkt från Europa League-förlusten borta mot Gent som slutade 1-0 till hemmalaget och innan det fick man sig en stor smäll på Anfield av Liverpool lördagen innan när man besegrades med 2-0.

Spurs visade dock att man inte tänkte låta några misstag ske och man skulle studsa tillbaka snabbt.

Pochettino tog därför inga chanser alls och spelade en alternativ elva som var otroligt stark.

Vorm, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Wanyama, Eriksen, Alli, Son och Kane blev startspelarna.

Otroligt roligt att se Vertonghen tillbaka i startelvan efter en längre tids frånvaro sedan hans otäcka skada i succématchen mot West Bromwich.

Matchen i sig skulle dock mest handla om vår egna hattrickhjälte – Harry Kane. Först slår han till i den 16:e minuten, sen igen i den 51:a följt av ett i den 73:e också. Svårare än så behöver det inte vara.

Winks och Son och några till är nära att göra mål också men det blir bara Kane som noteras i målprotokollet. Spurs håller nollan och mycket kan nog hänvisas där till att Vertonghen är tillbaka i startelvan.

Var Fulham helt uträknade? Nej, absolut inte – Dom försökte väl efter sin förmåga och hade några bra chanser men var ändå aldrig riktigt nära.

Kul att se samtliga fans hylla Scott Parker som kom in i andra halvlek och likaså Mousa Dembele. Båda spelare med förflutet i Spurs resp. Fulham.

Kort, snabb och enkel rapport från en lugn och stabil vinst på Craven Cottage.