Julhälsningar från vår nya ordförande

Jag vill passa på att tacka Johan Sjöström för sina år som ordförande för THSS och tackar ödmjukast för förtroendet som jag har fått från valberedningen, styrelsen och årsmötet att bli vald till THSS tredje ordförande. Det är en ära att försöka axla Johans mantel och att jobba för att THSS kan fortsätta att ge ett mervärde för våra medlemmarna. Men framförallt är mitt mål att vi fortsätter att bygga och utveckla den gemenskap vi har som är baserad på vår kärlek till Tottenham Hotspur! Vår kassör meddelade precis att vi nu har passerat 1700 medlemmar vilket innebär ett nytt rekord igen!

En sak som har lett till att vi medlemmar kan interagera lättare med varandra är vårt populära chatforum på Facebook som nyligen passerade 2000 följare. Där har vi bland annat fått se mängder av medlemmar som har poserat i årets medlemspaket som verkar ha gått hem i stugorna!

Under året, eller första halvåret om vi tittar på vårt medlemsår, har vi arrangerat den åttonde upplagan av THSS golfen som lockade ett stort gäng golfare och icke-golfare till Sveriges närmaste stad Enköping. 2018 års tävling fulltecknades bara någon vecka senare och arrangören Peter J Borg har lyckats att utöka antalet startplatser för den som är sugen på att ta upp golfkarriären.

Vi arrangerade en höstresa till storvinsten mot Liverpool där vi även samarbetade med Tottenhams Venner och höll i en legends night med Micky Hazard, Ossie Ardiles och Steve Archibald som var mycket lyckad! Som ni kanske har sett har vi lyckats att få tag i 100 biljetter till matchen mot Manchester City i mitten på april och vi får hoppas att det blir ett liknande resultat som mot Liverpool då vi har revansch att utkräva!

Jönköping stod som värd för THSS årsmöte och cirka 50 personer fick tillfället att möta Erik Edman och lyssna på hans historier om sin tid i Spurs. Jag kan tänka mig att ett visst mål nämdes..

Hösten har varit en berg- och dalbana när det gäller Tottenhams resultat men har man varit med några år så vet man att det hör till. Det har som sagt gått lite si och så i ligan men i Champions League har det gått desto bättre med vinst i dödens grupp. Det var nog inte många som på förhand trodde att vi skulle segla hem den gruppen som klar vinnare!

Det känns nästan som en evighet sedan vi spelade den sista matchen på White Hart Lane och det tog några matcher innan vi lyckades att ta första vinsten på ”hemmaplan” denna säsong. Jag vet inte vad ni tycker om Wembley men jag längtar verkligen till att vi är tillbaka i N17 igen! Tänk er att att stå på den nya vita väggen tillsammans med 17000 andra yids!

Nu går året mot sitt slut men innan vi ringer in det nya året ska våra fotbollskrigare ge sig in i säsongens mest hektiska period med fem matcher på femton dagar. De senaste åren har Tottenham lyckats bra resultatmässigt över jul och nyårshelgerna och jag tror på att det håller i sig även denna säsong.

Jag önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt Liljevitt År!

COYS

/Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.