VINN SIGNERAD MATCHTRÖJA!

Nu har du som medlem i Tottenham Hotspur Supporter Sweden (THSS) möjlighet att vinna säsongens hemmatröja, signerad av spelarna i laget! Är du inte redan medlem, bli medlem idag!

Att bli medlem i THSS har många fördelar, vi erbjuder rabatter på alla OLeary’s restauranger, förtur att boka hemmamatchbiljetter i London, träffa Spurslegendarer och tävla om fina priser i Tipstävlingen mm! Dessutom får du ett medlemspaket med snyggt köks/grillförkläde, solglasögon mm LÄNK: [https://www.tottenhamhotspur.se/thss/bli-medlem/]

För att ha chans att vinna behöver du vara medlem i THSS senast 12 februari för att få vara med i utlottningen av matchtröjan. Vi i styrelsen fick denna nya tröja överlämnad till oss som en present från THFC, via Gary Mabbutt, i samband med höstens årsmöte i Stockholm.

Styrelsen har ett fysiskt styrelsemöte i Göteborg den 17-18 februari där lottningsförfarandet kommer ske baserat på allas THSS-medlemsnummer. Vinnaren meddelas per mail senast 20 februari. COYS!

Styrelsen i THSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.