Tack Urban och Fanny!

I samband med årsmötet februari 2023 avgick ledamöterna Urban Blom och Fanny Scharp ur styrelsen. Då ingen av dem kunde delta själva på årsmötet avtackades först Fanny vid årsmötet i Stockholm den 11 november och Urban senare vid en lunch med ordförande Gunnar Peterson i Trollhättan. 

Foto: Mathias Bridfelt
Foto: Gunnar Peterson

Både Urban och Fanny har under sin tid i styrelsen på olika sätt bidragit till föreningen och dess utveckling. Fanny främst inom ekonomi och Urban har under sin tid i styrelsen varit både ordförande och vice ordförande. Vi tackar båda för er fina insats och ser fram emot att se er även framledes på olika sätt inom THSS. Stort tack! 

COYS!

THSS Styrelse genom Gunnar Peterson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.