THSS Medlemsresa våren 2024

Medlemsresan våren 2024 blir 6-7 april mot Nottingham!

THSS medlemsresa planeras för helgen 6-7 april för matchen mot Nottingham Forest. Preliminärt tid för matchen är lördagen 7 april kl.15.00 (lokal tid). Vi har löfte om minst 40 biljetter och anmälan för biljett och delta på resan öppnar 8 dec samt stänger 8 jan 2024. Fördelning av biljetter sker utifrån när anmälan görs till THSS (om överteckning försöker vi om möjligt att lösa fler biljetter). Gör därför anmälan så fort du kan enligt instruktioner på THSS hemsida under Resor – Matchbiljetter https://www.tottenhamhotspur.se/resor/matchbiljetter/  

Var och en resenär bokar egen flygresa och boende men reseledningen kommer bo vid Kings Cross. Om du reser ensam och vill dela rum så hör av dig till resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi hjälpa att hitta rumskamrat. 

Viktigt att tänka på vid bokning av resa och boende är att matchstart och dag kan komma att ändras av TV så boka hela helgen ifrån fredag kväll 5 apr till måndag kväll 8 apr för London. 

Gemensamt program med aktiviteter för helgen förutom matchen kommer att tas fram och mailas ut till deltagarna på medlemsresan tillsammans med övrig viktig information inför helgen (ex som hur att betala biljetten m.m). Det kan dröja upp till en vecka före matchdag innan din biljett syns på ditt OneHotspur konto eller i Wallet-appen. Tänk på att det är viktigt att höra av sig till biljetter@tottenhamhotspur.se INNAN du åker till London ifall inte du inte fått din biljett på kontot eller i app. Vi kommer förutom att maila ut information även att skapa en Facebook-grupp för interaktion för er resenärer.

Förutsättning för att delta på resan är att du som åker är medlem i både THSS och THFC (One Hotspur). Samt om du är under 18 år måste du resa i sällskap med målsman. Förändringar för matchen inklusive inresa till Storbritannien kan ändras utav myndigheter (eller THFC) och är i så fall inget THSS kan ta ansvar för. Varje medlem har egen skyldighet att säkerställa att man uppfyller gällande resekrav. Men vi kommer självklart att bistå alla resenärer med information ni kan behöva löpande. Vid frågor e-maila resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi svara så fort vi kan.

Vi ses i London för ”svenskmötet” mellan Dejan och Elanga.

COYS!

Reseledningen genom Gunnar Peterson

One comment

  1. Vilket hotell brukar ni bo på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.