Detta hände på årsmötet i Stockholm: två inval och Mabbutt!

Lördagen den 11 nov redan vid lunchtid samlades ett drygt 40-tal medlemmar vid Hötorget i Stockholm för årsmöte. Vid mötet, förutom sedvanliga val, behandlades två inkomna motioner. En om att öka antalet medlemsprylar för att köpa (motionen blev hänvisad till arbetsgruppen för prylar och medlemspaket som tittar vidare på detta) och förslag om namnbyte på föreningen (det beslutades att en analys måste göras och kommer presenteras på kommande årsmöte).

Årsmötets ordförande Gunnar Peterson samt årsmötets sekreterare Jenny Boström (Foto: Mathias Bridfelt)

Alla i avgående styrelse omvaldes men Andreas Bratt, Mölnlycke och Mats Axgart, Malmö valdes in som nya suppleanter. Vilket gör att styrelsen nu är maximalt stor med 7 ledamöter och 4 suppleanter:

Ledamöter
Gunnar Peterson, Ljungskile (Ordförande)……1 år kvar
Mathias Bridfelt, Stockholm………………………..1 år kvar
Peter Ström, Örebro…………………………………..1 år kvar
Thomas Erlandsson, Träslövsläge……………….2 år omval
Jenny Boström, Västerås……………………………2 år omval
Jan Tolshagen, Örebro……………………………….1 år kvar
Mathias Winbladh, Västerås…………………………1 år kvar

Suppleanter
Sebastian Aveholt, Uppsala………………………..1 år omval
Fredrik Lisberger, Boden……………………………1 år omval
Mats Axgart, Malmö………………………………….1 år nyval
Andreas Bratt , Mölnlycke………………………….1 år nyval

Undertecknad vill tacka för stödet från medlemmarna och förmånen att få fortsätta att leda denna fina supporterförening ännu ett år. Jag ser fram emot att jobba med både styrelse och andra intresserade medlemmar för att utveckla THSS. Stort tack för denna ära!

Välbesökt årsmöte då många ville lyssna på Gary Mabbutt. (Foto: Mathias Bridfelt)

Efter årsmötet pratade dagens inbjudna gäst; Gary Mabutt MBE ifrån THFC om sin karriär (bl.a minnen av Gazza), vad han tänker om dagens lag och tränare samt tankar inför matchen mot Wolves som vi sedan såg tillsammans. Gary är en stor Tottenham-profil och en fantastisk berättare som jag trodde gladde alla (även sent anländande så till match så var drygt 60-tal).

Spurs-legenden och Klubbambassadör Gary Mabbutt MBE, intervjuad av THSS styrelsens vice ordförande Jenny Boström (Foto: Mathias Bridfelt)

Våra förhoppningar på matchen var stora och det såg också bra ut till att börja med. Men slutet av match inklusive övertiden blev mindre bra och la kanske lite sordin på avslutet. Men vi är Tottenham! Vi kommer alltid igen.

Missade du årsmötet samt samtalet med Gary Mabbutt? Misströsta inte, utan se videon nedan så kan du se mötet i efterhand.

(Bildkollage. Foto: Sverker Otterström)

COYS!

Gunnar Peterson

Ordförande THSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*