Andas ut: Efter Spurs – Villa, 2-1

Nuno fortsätter gasa på fullt ut likt mot NS Mura och startade en riktigt stark elva mot besökande Villa. En väldigt intressant elva likaså! Ndombele upp i banan samtidigt som Dele får hoppa till bänken.

Lloris, Emerson, Romero, Dier, Reguilon, Skipp, Höjbjerg, Lucas, Ndombele, Son, Kane

Spelmässigt i första halvlek? Spurs börjar inte bra. Man blir pessimist och laddar för att Villa kommer göra något.

Villa pressar, äger mest boll ser mer hungriga ut och är mer trygga. Spurs äter sig dock åter i matchen, efter en halvtimmes spel är matchen mer balanserad och Höjbjerg startar ett anfall, Son får den på kanten, viker in och passar åter till dansken som enkelt placerar skottet i höger hörn av målet, 1-0. Elegant mål likaså av vikingen.

Halvtid kommer och Villa ger sig inte, direkt efter paus är det full attack mot Spurs försvar och det fullkomligt exploderar.

Romero med en hockeytäckning som räddar oss. Skipp innan det med en cykelsparksrensning för att avstyra problem.

Gillar Romero. Slänger sig överallt. Täcker. Krigar. Nytt blod i backlinjen behövs och ger en fräsch känsla.

Efter 67 minuters spel så kommer det dock, Villa kontrar in 1-1. Kontakt.

Spurs bryter dock inte ihop! Vilket man kanske väntat sig med denna form som varit.

I stället hinner det knappt gå fem minuter så sätter Son igång ett anfall själv, krigar sig förbi allt och hittar Lucas, 2-1.

När tappade vi en ledning och tog igen det och vann? Jag minns inte. Vilken härlig seger!

Son idag, helt fantastisk. 2-1 målet är hans mål även om Lucas tryckte på avtryckan.

Skipp, Höjberg, Emerson, Romero och Son. Mycket fina insatser!

Landslagsuppehåll. Passande läge för Spurs? Oklart men en paus är det och vi går in med tre poäng och en viktig seger poängmässigt och även för laget i övrigt.