All or Nothing: Tottenham-dokumentären, avsnitt 7 – 9

Tredje och sista måndagen i rad där Amazons streamingtjänst Amazon Prime sänder sin All or Nothing-serie och släpper tre nya avsnitt i serien som börjar runt slutet av 2020s första kvartal och löper hela vägen till slutet av säsongen.

Likt de första sex avsnitten är det en rätt enkel och tydlig redovisning av säsongen som varit och det blir kanske aldrig riktigt in på skinnet som man hade önskat även om man ändå får en ”inblick” bakom kulisserna, dock fortfarande väldigt ”sminkat”.

Skador, resultat som inte går bra, uttåget ur Champions League, skador och åter skador.

Corona-viruset utbrott och påverkan på lag, klubb och säsongen.

Men, ibland kommer det lite intressanta saker ändå. Som när Ndombele har ett möte med ordförande Daniel Levy om hans framtid i klubben och bristen på speltid där Levy jämför honom med Sissoko som också hade en tung första säsong i klubben innan det tog fart.

Levy intyger också att Mourinho likt han själv tror att Ndombele har en framtid i klubben och att han har alla förutsättningar att lyckas.

Man får även se en liten del av Roberto Balbontin igen som ansvarar för spelarnas anpassning till klubben och livet i London.

Sen kommer också 3-1 kollapsen mot Sheffield borta. Tuff match att se om igen. VAR, mål emot gånger två.

Sen kommer det lite mer, Mourinho ber lagen spela 11 mot 11 på träning för att få fram var i truppen det inte funkar och Son skadar sig i en duell med Dier där sedan Lucas och Aurier ryker ihop.

Det som leder upp till bråket mellan Son och Lloris sedan i matchen mot Everton där Lloris anser att Son inte tar löpningen för honom eller laget som skapar en farlig chans precis innan paus mot Everton med en svag 1-0 ledning.

Överlag då?

Ska man titta på detta om man missat allt?

Ja, det är åter igen, en intressant inblick. Även om den är sminkad och anpassad för att framställa Mourinho och Spurs positivt trots en tuff, svag och jobbig säsong.

Om inte så för avskedet av Vertonghen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*