SÖKES: Instagram-ansvarig

Supporterklubbens instagramansvariga Robin Nilsson, Växjö, meddelar att han efter ett antal år som ansvarig för Instagramkontot @tottenhamsweden slutar och lämna över fanan till någon annan eldsjäl att administrera och hantera denna fantastiska och populära plattform! Under Robin’s beskydd har instagramkontot växt från ca 350 till 10.200 följare. Stort!

Är du den vi söker? Vi ser att du är THSS-medlem, brinner för sociala medier och har både engagemanget och tiden som krävs för att vara en del av vår redaktion och förvalta och uppmuntra den fantastiska kontakt vi har med Spurs-fans över hela Sverige.

Om du är intresserad av att bli en del av vår redaktion: Skicka en ansökan till red@tottenhamhotspur.se och svara gärna på följande fråga,

  1. Berätta kort om dig själv
  2. Berätta hur du blev Spurs och när, samt varför
  3. Ev. erfarenhet av sociala medier och (rörligt) bildredigering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*