Inför Tottenham – Southampton

Omspel i FA-cupen efter att första matchen slutat 1-1.

Vi rider fortfarande på framgångsvågen efter 2-0-segern mot Manchester City föregående helg. Som luttrad Tottenhamsupporter behövs inte så mycket förrän man ska börja tro på en liljevit framtid igen.

Den senaste tiden har vi fått se nya framtidshopp i truppen, som t ex Tanganga, Lo Celso, Ndombele, Fernandes och Bergwijn. Den sistnämnda finns dock inte med i truppen mot Saints, då han av förklarliga orsaker inte var registrerad i första mötet.

I övrigt noteras att Ben Davies är tillbaka i träning efter vristskadan, som han ådrog sig den 23 november. Dele Alli befaras saknas pga vristskadan som han ådrog sig i matchen mot Manchester City. Victor Wanyama befaras saknas pga sjukdom. Harry Kane och Moussa Sissoko fortsätter rehab för sina skador.

Southampton, och framför allt Danny Ings, har visat bra form den senaste tiden. Även om de till slut förlorade med 0-4 mot Liverpool i helgen så var matchen länge jämn och Saints var inte ofarliga.

Båda lagen lär rotera i sina startelvor och det blir intressant att se vilken uppställning vi får se. För Mourinho är det viktigt med titlar och här finns chansen att avancera ett steg närmare en FA-cuptitel. Låt oss ånyo hoppas på en 2-0-vinst!

COYS!

Vid pennan

Tomas Jansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.