Inför Leicester – Tottenhan

Efter en braksuccé mot Crystal Palace så begav sig Tottenham till Grekland i Champions League. Det gick inte alls bra och det blev oavgjort men matchen i sig och insatsen blev en snackis där flera spelare hade en mindre bra dag på kontoret.

Med det sagt väntar Leicester som verkligen fått upp ångan och hittat tillbaka till en fin form. Man ser och känns både piggare och fräschare än på länge under f.d Liverpool-managern Brendan Rodgers ledning.

Så – Låt oss prata allvar direkt. Hur nervösa ska Spurs vara inför denna match? Inte nervös kanske. Men, respekt för uppgiften lär behövas. Leciester-matcherna brukar bli intressanta och målrika och efter Olympiakos-matchen så känns det som att vi är på resande fot med ett självförtroende som inte är på topp.

Vi hoppas innerligt att Spurs lägger den matchen bakom sig och låter minnet fokusera mer på vad man gjorde bra mot Palace.

För Pochettinos del ser det ut som att han ”endast” saknar Lo Celso, Sessegnon och Foyth.

Aurier och Rose saknades i Grekland och lär starta här.

Vad vill vi se mot Leicester?

  • Fart, vilja, tempo.
  • Aggressiv press!
  • Målskytt Kane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*