Uppdatering medlemsresan Sheffield U den 9 nov

Höstens medlemsresa mot Sheffield United fulltecknades fort. Vi jobbar på att försöka kunna erbjuda fler medlemmar att delta samt uppdaterar program och innehåll för resan löpande.

I mitten av september då tiderna för TV-sändningar som kan påverka denna match avgörs kommer programmet för helgen att spikas. Samt så snart som möjligt efteråt kommuniceras. Utifrån förutsättningarna som då blir och med möjlig samordning med Tottenhams Venner. Reseledningen (Gunnar och Urban) kommer under helgen att bo på hotell Point A vid Kings Cross. Vilket är i området nära Tavistock, Royal National och andra hotell som använts vid tidigare resor. Så medlemmar på resan som vill bo nära reseledningen bokar med fördel på antingen på Point A (finns flera i så välj den vid Kings Cross) eller annat hotell i närheten. Mer information kommer.

Reseledningen g.m

Gunnar Peterson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.