Blev den ytterligare en magisk försäsongsmatch likt den mot Juventus i Hong Kong?

Nä, det blev det inte – Men, Spurs var det bättre laget i det stora hela och när en gyllene chans uppstod var Kane där och högg som en kobra direkt och det räckte.

Spurs hade från start Gazzaniga, Foyth, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Ndombele, Winks, Lamela, Eriksen, Son samt Kane.

En stark elva utan tvekan. Där Pochettino i paus roterade ut hela 9 spelare. Nio! Till och med för en försäsong är det lite häftigt.

I Real Madrid hittar vi Kroos, Modric, Marcelo, Navas, Varane Benzema och gänget med mer där till.

Första halvlek då? Ja, det svängde åt båda håll men överlag kändes Spurs mer på gång.

Det märks också efter 22 minuter – Marcelo fumlar med en boll han inte vill tappa ut på långsidan till inkast för Real Madrid. Det slutar i att Kane får bollen och öppen gata mot Navas. Iskallt avslut av en iskall anfallare.

Det blir också slutresultatet.

Några minuter efter målet är Kane nära igen, fint skott men Navas lyckas neka.

Mer än så blir det inte i första halvlek. Real gör dock 1-1 i andra halvlek men det döms bort på grund av offside.

I paus kom Lloris, Dele, Georgiou, Sanchez, Walker-Peters, Skipp, Sissoko, Lucas och Tanganga in.

Efter en timmes spel ersätter Parrott målgöraren Kane, N’Koudou ersätter Son.

Överlag – Seger för Spurs, rätt bra insatser överlag i Spurs denna match. Bra försäsongstryck.

Då Bayern slaktade Fenerbache i den andra ”semifinalen” så väntar just ”hemmalaget” Bayern München i ”finalen” av denna försäsongsturnering.