Serge Aurier i blåsväder

Tottenham förlorade mot Manchester United med 1-0 på Wembley. En spelare som saknades helt i truppen var Serge Aurier. Det var dock inte skador eller liknande som stoppade honom från att deltaga.

I stället, kvällen innan match hade polisen besökt hans boende och gripit Tottenham-försvararen med anledning av misstankar kring att han ska ha misshandlat sin flickvän, realitystjärnan Hencha Voigt.

Aurier sägs sedan ha hållits kvar på polisstationen i flera timmar för att därefter släppas. Misstankar om att skapa kroppsskada nämns enligt flera brittiska medier.

Spurs har inte officiellt kommenterat händelsen – Enligt brittisk media har en talesperson för klubben bekräftat att en incident har skett med Aurier men inget mer hittills.

Vi väljer att inte spekulera i nuläget och inväntar ytterligare officiell information från Spurs samt brittiskt rättsväsende – Våld är aldrig acceptabelt och straffet för Aurier lär bli högt både juridiskt och även professionellt för hans spelarkarriär om det ligger sanning i detta, vilket vi inte vet nu.

Aurier har tidigare varit i blåsväder, senast 2016 när han den 26 september slog en fransk polis utanför en nattklubb i Paris under sin tid i Paris Saint-Germain. Han dömdes till två månaders fängelse och missade Parisklubbens bortamatch mot Arsenal i Champions League p.g.a. domen. Aurier överklagade och domen blev sedan till en större böter.

Sedan text skrevs har media rapporterat att Aurier släpptes några timmar efter gripandet fri från misstankar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.