Georges-Kevin Nkoudou lånas ut till Burnley.

Den 22-åriga franska yttern som har haft väldigt svårt att få speltid i Tottenham lånas ut till ligakonkurrenten Burnley resten av säsongen. Hittills har Nkoudou medverkat i 23 matcher för Tottenham sedan han anslöt till klubben från Marseille 2016.

Att låna ut honom till ett lag i Premier League känns helt rätt. Förhoppningsvis får han viktig erfarenhet och kan utveckla sitt spel ytterligare. För även om han inte gjort något större avtryck hittills i Tottenham tycker ändå jag att man kan ana en ganska stor potential i honom.

Vi önskar Georges-Kevin Nkoudou lycka till och hoppas han kan få fart på självförtroendet igen via regelbunden matchtid i Premier League.

COYS!!

Christian Berg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*