Truppen till vår USA-turné

Truppen lyfte idag mot USA där laget ska slipa formen inför ligastarten. Spelarna som inte var med på planet är Rose och Son som är skadade, Sissoko har drabbats av ett virus. Saknas gör även Marcus Edwards som förmodligen fått ledigt efter ha deltagit i det England som vann guld i U19-EM.

Tre matcher kommer spelas i turneringen som kallas International Champions Cup. Man möter PSG den 23/7, Roma den 26/7 och Manchester City den 29/7. Matcher mot riktigt bra motstånd som förhoppningsvis stärker oss inför säsongen. Vill man se matcherna så kommer dom visas på Viaplay.

Så nu börjar försäsongen på riktigt. Ska bli spännande och se om truppen i USA kommer kryddas med några nyförvärv inom den närmsta tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*