THSS Golfen 30 september

Vi välkomnar dig THSS medlem som golfar att komma till Enköping den 30 september för THSS-mästerskapen. Tävlingen startar kl 07:00 eller när undertecknad slagit ut första bollen den 30/9.
 
Det finns möjlighet att anlända redan på fredagen den 29/9 för inspel samt att umgås över en eller några öl och en pizza. Hotellrum finns till subventionerat pris på First Hotell som konverterar till Best Western. Allt nyrenoverat. Dubbelrum 800:-/natt och singelrum för 700:- inkl frukost. Ring 0171-478080 och säg att ni tillhör THSS golfen och vill sova 1 eller 2 nätter.
 
Tävlingen består av singeltävling poängboggy. Men även lagtävling 3-manna lag samt vissa andra tävlingar. Pris 300:- för frukost, korv i halvtid, mat och en dryck efter golfen. För gäster ingår även greenfeen.
 
Anmälan/frågor görs till peterjborg57@gmail.com. Anmälan är inte fullständig förrän deltagaravgiften på 300:- är betald till THSS konto. Skriv THSS golfen och namn.
I anmälan till undertecknad skall golf ID finnas. Har du ingen hemmaklubb så kan vi ordna detta.
 
Vi hoppas kunna sitta på golfklubben och se matchen Huddersfield – Spurs som ska spelas då enl. programmet.
 
På lördagskvällen blir det sedan utgång i Enköping, igen.
 
Inbjudan har även gått ut till några VIP-gäster. Vi får se om det kommer någon.
 
Väl mött i Enköping den 29 september?
 
PS vi maximerar det hela vid 51 deltagare.
 
Tävlingsledningen gm Peter J Borg

En kommentar

  1. Peter J Borg

    Gällande THSS-golfen. Just nu är det mellan 10-12 platser kvar. Därför är det hög tid att skicka in anmälan till peterjborg57@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*