På svenska – Daniel Levys meddelande till Tottenhams supportrar

Det var en lång och speciell dag när Tottenham tidigare i maj tog farväl av White Hart Lane efter 2-1 segern mot Manchester United.

Samma dag tidigare under förmiddagen publicerade Tottenham ett meddelande från dess ordförande Daniel Levy i både sociala medier och på deras hemsida, riktat till klubbens supportar, fans, spelare och organisation.

Detta meddelande har vi nu översatt till svenska för den som önskar läsa det. Om man önskar originaltexten på engelska så kan man göra det här.

 

Ett meddelande till supportrar från vår ordförande, Daniel Levy, inför den känslofyllda sista dagen på White Hart Lane. 

 

Kära supporter, 

Detta är vår sista gång på The Lane och den dag då ska vi bjuda vår ’grand old home’ en förtjust farväl.

Jag har kommit till The Lane i över 50 år och många av er mycket längre. Den rymmer minnen för oss alla. Så vi bör ta en stund att titta runt och erkänna det betydelsefulla och gripande tillfälle som vi är nu en del av.

The Lane varit hem för några av de mest fantastiska ögonblicken i historien om inte bara vår klubb men i historien om fotboll.

Det är ett ödmjukt tillfälle också – denna klubb och detta stadium har varit här längre än någon av oss och klubben och nya stadion kommer att vara här långt efter oss alla – vi är bara väktare av denna stora institution. Det är vår tur att ta hand om det, växa det och stödja det.

Inför den sista hemmamatch förra säsongen hoppades vi att säkra en Champions League-plats och andraplats var ett mål. Inför vår sista hemmamatch den här säsongen har vi redan säkrat Champions League-kvalificering och vi är på andra plats, vilket är ett klubbrekord i Premier League. För andra säsongen i rad har vi skapat ett titelrace.

Vi har sett laget redan erhålla vår högsta poäng någonsin, samt nå vårt högsta antal gjorda mål och vad som är sannolikt att vara lägst antal insläppta mål i en Premier League-säsong.

Fyra av våra spelare med i årets PFA-lag igen och vi hade en PFA Young Player of the Year-vinnare för femte gången på sex år.

En vinst i dag skulle se oss gå obesegrad på The Lane hela säsongen. Det kunde inte vara mer lämpligt att i det som är vår sista säsong här har vi sett underhållande, fritt flödande fotboll och en återgång till vad som en gång blivit kallad glansdagar, så har effekterna blivit av Mauricio och hans team av tränare och spelare.

Han har min största respekt för vad han har åstadkommit.

Och efter dagens match ska vi erkänna och fira vårt förflutna och vår nuvarande – och se framåt.

Spelare som prytt denna plan med tidigare år kommer att ansluta sig till oss, tillsammans med våra nuvarande spelare, de som har förkroppsligat allt White Hart Lane står för. Bilda hedersvakt för dem kommer våra akademispelare göra, våra spelare i framtiden.

I vad som varit en känslomässig vecka lade vi en av våra i Spurs-familjen att vila – Ugo – han var så mycket en del av vad vi håller på att bygga för framtiden med sitt outtröttliga arbete både på och utanför akademi. Hans arv blir spelarna han hjälpte växa.

Och vi växer – vi har vuxit ur vårt nuvarande hem och vi bygger ett underbart nytt hem här. Vi är inte i rörelse.

Den nya planen kommer att överlappa den gamla. Vårt nya hem kommer sakta omfamna och uppsluka den gamla.

Vi är fast beslutna att det kommer att bli en värdig efterträdare till White Hart Lane och en passande scen för våra nuvarande och framtida stora lag. Vi har starka stödjande partners att tacka – NFL och AIA – det är strategiska partnerskap som dessa som gör denna enormt komplicerade uppgift möjlig, vision och plats förändras.

The Lane har skakat den här säsongen – ert stöd har varit enormt och jag vet att det har gjort en skillnad.

Nästa säsong kommer vi att spela på Wembley och jag vet att ni alla kommer bidra till att göra det till ett hem hemifrån och en fästning som The Lane har varit.

Den nödvändiga steg bort för en säsong innebär att vi kan återkomma som en klubb med en arena och Training Center-anläggning som är bland de bästa i världen.

Framgång kan inte upprätthållas på tillgångar och enbart finansiering – det kommer att ta lagarbete av oss alla – fans, spelare, tränare, chefer, personal – det är laget – och jag vill tacka var och en av er för ert stöd som vi anger den största period av förändring i klubbens historia när vi börjar rivningen av stadion i morgon.

Farväl White Hart Lane – du var hemmet vi alla älskade att komma till.

Tack för alla minnen. Nu är det dags att se fram emot.

Jag är så stolt över att vara ordförande i vår fantastiska klubb.

Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.