U20-VM i Sydkorea – Perfekt inledning för Onomah och Walker-Peters England

England kunde inte fått en bättre start på turneringen – Man såg ut att vara på väg att hamna i underläge direkt mot Argentina men lyckades hålla igen i inledningen av matchen för att sedan säkra en 1-0 ledning i slutskedet av första halvlek.

I andra halvlek utökade man ledningen till 2-0 och frustrationen i det Argentinska landslaget drog iväg och man inkasserade ett rött kort och fick under större delen av andra halvlek spela med 10 man.

Slutresultatet blev 3-0 till England då man i matchens sista stund fick en straff.

Mål av Calvert-Lewin, Armstrong och Solanke.

Spurs-spelaren Joshua Onomah spelade från start och blev utbytt i ’84 minuten. Kyle Walker-Peters däremot fick sitta på bänken hela matchen.

Här näst i U20-VM ur en Spurs-synvinkel hoppas vi att Carter-Vickers får speltid i USAs första match på måndag mot Ecuador.