Grattis på 40 årsdagen Chirpy!

Här kommer ett rim från THSS ordförande Johan Sjöström på begäran av födelsedagsbarnets bror Kenta.
 
Nu har alltså Chirpy blivit 40 år, Tottenham har som jag förstår det funnits med som en del av livet under lång tid och det har nog satt sina spår. 
Man kan lugnt säga att det går upp och det går ner för vårt lag, efter seger är man stark men efter torsk så är man svag.
Tottenham Sweden är en förening där vi värnar om våra medlemmar och vi vill därför säga grattis nu när du inte är junis nått mer, både du och jag nog om en titel ber! 
Något annat man hoppas på är ju att få se sitt lag live på White Hart Lane, tänk att få se ett derby som avgörs av Harry Kane! 
Klinsmann, Sheringham och många andra har varit hjältar i liljevitt, åker man till London så bör man på the Bricklayers ta sig både en öl och en titt. 
En tour inne på arenan är inte heller helt fel kan jag tycka, att få kliva in i pojkarnas omklädningsrum ja det är faktiskt ren och skär lycka. 
Vem vet kanske får du en möjlighet att se en match på plats i vårsolen detta sista år på vår arena, om du nu blir så se till att åka ut i tid så att ni inte blir sena. 
Åk i så fall tuben till Seven Sister och kliv ut mot High Road och myllret som är, gå sakta ned mot arenan och sug i dig områdets atmosfär. 
Kanske stanna till på The Elbow Room för att fukta strupen som ju snart ska få skråla, där finns det garanterat andra spursfans som vill skåla. 
Stort grattis på dagen Nicklas och vem vet vad bror din har hittat på för födelsedagsgåva, om det blir vad jag tror får du lova att du kör hårt och inte fokuserar på att sova! 
COYS (COME ON YOU SPUUUUUUUURS)!
Johan Sjöström
Ordförande Tottenham Hotspur Supporters Sweden
 //jS
 
PS. Har ni någon som ni vill uppmärksamma på hemsidan så skicka ett mail till info(at)tottenhamhotspur.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*