Transfer Deadline Day Live – Följ dagens löpande uppdateringar här!

En favorit i repris varje år – Vår live-uppdateringar på januarifönstrets sista dag.

Vi kommer uppdatera denna text löpande under dagen med rykten och spekulationer som berör Tottenham. Nedan kommer ni hitta våra senaste uppdateringar med tidsstämplar. —> SCROLLA NER! —>

Såld  Tom Carroll (Swansea)

Utlånade – Shayon Harrison (Yeovil Town), Connor Ogilvie (Stevenage), Anton Walkes (Atlanta United), Luke Amos (Southend United), Ryan Loft (Stevenage)

Livefeeed – 

Klockan
08:00 
– Välkommen till oss! Vi börjar väl med att lägga ribban. Pochettino gav en tydlig inblick i hur vi skall förvänta oss Transfer Deadline Day på gårdagens presskonferens. Det finns en chans att Spurs gör en rekrytering och chansen för det är 0,01%. Men – Vi skall aldrig säga aldrig. Crystal Palace-wingern Zaha sägs vara av intresse ännu för Spurs. Kanske vill Isco testa lyckan utomlands och se Big Ben som alla pratar om? Vi vet inte hur dagen slutar men vi vet att vi kan hitta en del roliga rykten och kanske få en överraskning om vi har tur. Häng med!

08:01 – Spurs lottades mot Fulham i FA-cupen. En spelare i deras trupp som Spurs sägs hålla ögonen på är Ryan Sessegnon. Vänsterbacken är endast 16 år gammal och har gjort 9 framträdanden och två mål i Fulham denna säsong. Utmaningen för Spurs del är dock att man har det rätt trångt på den positionen där Danny Rose är en av ligans bästa vänsterbackar samtidigt som Ben Davies försöker utmana om en plats och just nu verkar nöjd med att spela cupmatcher endast nästan. Dock – Det finns en tvist. Crystal Palace sägs visa ett stort intresse i Ben Davies. Sannolikt att Davies lämnar? Nej. Sannolikt att Sessegnon lämnar? Nej. Men – En intressant teori. Sessegnon lär vi dock se mer av i framtiden. Notera att killen är född år 2000. Ung. Lovande. Brittisk. Pochettino-material.

08:02 – Isco, ständigt dessa rykten om Isco. Allt vi vet är Spurs är intresserade. Pochettino är intresserade och Iscos värde i Real Madrid har pendlat både upp och ned i omgångar. Allt pekar nu dock på att han blir kvar i Real Madrid då skador blivit en större utmaning i Madrid-klubben. En annan utmaning ur Spurs synvinkel är det faktum att Isco finns på samtliga storlags radar.

08:03 – Till alla er som tror att Spurs kommer köpa en striker idag. Det kommer inte hända. Sorry.

08:04 – Borussia Dortmunds Ousmane Dembele sågs i sociala medier med en Tottenham-tröja på sig. En flytt till Spurs kanske? Nja, vi tror snarare att han köpt tröjan för att han har samma efternamn som mittfältspansarvagnen Mousa Dembélé.

08:05 – Skadeläget i Spurs är inte positivt just nu – Danny Rose, Harry Kane och Toby Alderweireld vilade från FA-cupmötet mot Wycombe. Taktiskt men också på grund av lättare skador. Därefter skadade sig Georges-Kevin N’koudou och Kieran Trippier. På det har vi även skada på Erik Lamela och Jan Vertonghen. Kan vi rekrytera någon som kan agera mittback, ytter och även ytterback utan problem?

08:06 – Vi har fått obekräftade uppgifter om att Viasat lagt ett bud på Zlatan Ibrahimovic. Flytten skall dock ha blockerats av arga Tottenham-fans som säger sig vilja säga upp sina Viaplay-abonnemang omgående. Vi återkommer så fort vi vet mer.

08:07 – Inte nog med att det är Transfer Deadline Day, det är ju även match ikväll borta mot Sunderland. Läs vår rapport inför avspark här.

08:08 – Jermain Defoe, skulle inte han vara ett bra alternativ för Spurs? Alla vill säga ja på den frågan. Alla älskar Jermain Defoe, framför allt i Tottenham. Men – Sunderland lär aldrig sälja honom när man jagar varenda poäng man kan få i Premier League för att överleva. Samtidigt så vill Jermain Defoe spela varje match, varje minut, varje sekund. På detta vill Pochettino att man spelar efter hans filosofi och spelstil. Nej, det går bara inte ihop för någon part och ingen skulle bli lycklig.

08:09 – Dele Alli, Shilow Tracey, har vi inte någon ny spännande tonåring på väg in? Inte vad vi hört. Än.

08:10 – Zaha, Palace-wingern. En bra värvning för Spurs? Ja, kanske. Det är en chansning men är det någon som skulle kanske kunna rädda hans talang så är det ju Pochettino.

08:11 – Saido Berahino. Tråkigt att han inte fick sin flytt till Spurs ändå. Också en spelare som Pochettino kunde eventuellt ha bearbetat till något riktigt fint. Vi hoppas Peter Crouch tar hand om honom i Stoke.

08:11 – I brist på intressanta rykten som berör Spurs så måste vi nämna att Fulham som Spurs möter i nästa omgång av FA-cupen avancerade vidare genom att slå Hull med 4-1. Värt att nämna är dock att Hull hade två straffar och missade båda. Inom loppet av 30 sekunder.

08:12 – Inte helt relaterat till transferfönstret heller men media rapporterade igår att Ryan Mason nu har lämnat St.Mary’s Hospital och har fått återvända hem för att fortsätta sin återhämtning efter sin skallfraktur från matchen mot Chelsea. Glädjande nyheter!

08:13 – Glöm inte bort att Spurs har några spelare på lån som eventuellt kan lämna redan detta fönster. Nabil Bentaleb har gjort en bra höst och vinster än så länge i Schalke 04 på sitt lån samtidigt som Federico Fazio gjort en stark säsong i italienska Roma. Båda sägs enligt rykten vara nära permanenta övergångar. Annars går deras lån ut i sommar. Clinton N’jie finns även i Marseille. Oklart dock hur intresserade man är av hans tjänster efter lånet. Fazio och Bentaleb känns dock som två spelare som lagt Spurs bakom sig och blickar mot nya utmaningar.

08:14 – När vi ändå pratar Roma, Corriere dello Sport påstår att Spurs aktivt försöker rekrytera Roma-mittfältaren Leandro Paredes från Romklubben. Den 22 år gamla argentinaren har gjort 23 framträdanden för klubben samt två mål. Han har även gjort framträdanden för Chievo och Empoli. Ung, lovande, argentinare. Talar spanska och italienska. Känns som en Pochettino-typ.

08:15 – Fotomac rapporterar Galatasaray-spelaren Bruma som Tottenham uppvaktat är riktigt missnöjd med sin klubb efter att man nekat Spurs förfrågningar kring den portugisiska spelaren. Bruma skall nu tydligen ha nekat att förlänga sitt kontrakt med den turkiska klubben. Kontraktet löper dock ut först sommaren 2018.

08:16 – Il Tempo rapporterar i Italien att Lazio-mittbacken Stefan de Vrij kommer nobba en flytt till Chelsea för att ansluta till Tottenham i stället. En omvänd ”Willian”-flytt med andra ord kanske. Spännande!

08:17 – Kevin Wimmer har nekat helt att en flytt ”hem” till Köln varit aktuellt under januarifönstret. Han påpekar dock att han besökt Köln för att hälsa på vänner och att det i sin tur lett till att media påstått att han varit på väg tillbaka till Bundesliga. ”Jag känner mig väldigt trygg här och det är bara media som spekulerar. Jag tänkte aldrig ens på att flytta tillbaka till Tyskland” säger mittbacken.

08:18 – Finns det en chans att Spurs rekryterar Southamptons Jay Rodriguez i sista minuten? Det finns inga rykten som backar oss i detta fall men – Han har kommit tillbaka från skada och sett relativt pigg ut. Samtidigt har han hyllat Pochettino i media och alla vet att Pochettino är ett stort fan av anfallaren. Åldern och formen samt antalet långa skadetillfällen känns som stora minustecken.

08:19 – Vi har lite utmaningar hos undertecknad redaktör. Vi försöker hitta ett rykte om en ung argentinska anfallare som kopplades ihop med Spurs via Pochettino för bara någon vecka sedan. Men, vi hittar inget nu. Har vi drömt det eller har Google röjt alla spår? Vi återkommer.

08:57 – Det är lite tyst överallt just nu. Chelsea jagar ett antal spelare över hela Europa. West Brom jagar Saints Jay Rodriguez. Palace vill ha Liverpools Sakho. Newcastle vill ha tillbala Townsend. Adebayor på väg till Turkiet.

10:43 – Det berömda Tottenham-forumet ”Spurs Community” som är ökänt för sina inblickar i Spurs eventuella värvningar taggar också ned chanserna för Spurs att inhandla någon spelare i dag. Isco nämns men också att den affären inte kommer bli av flera skäl som vi nämnt tidigare idag.

10:45 – Inte ett Deadline Day-rykte men ändå ett rykte. BBC rapporterar att Everton och Spurs slåss om Feyenoords holländska landslagstalang Ozancan Kokcu. Mittfältaren är 18 år gammal och sägs lämna för nya större utmaningar i sommar.

10:48 – Vad händer i Leicester egentligen? Ligavinnare förra säsongen och nu krisar laget mer än någonsin samtidigt som anfallaren Ulloa har i media och även i sociala medier påpekat att han aldrig mer kommer spela för klubben efter ett ”svek” av Ranieri. Oklart vad som hänt. En Poch-värvning i sista minuten? Tveksamt.

15:41 – Ett av våra mest lugna transferfönster någonsin? Det är absolut möjligt. Det enda rykte som dykt upp idag som gäller Spurs är roligt nog en spelare som vi spekulerade kring i morse. The Sun rapporterar att Spurs eventuellt försöker göra en sista minuten-rekrytering av Jay Rodriguez från Southampton. Vi tror dock inte att det blir av med hänvisningar till att hans skadebekymmer och ålder är två gigantiska frågetecken. Samtidigt som man vill tro att Southampton gärna behåller honom som alternativ på topp.

24:00 – Det enda som hände under sista timmarna av kvällen var att Spurs knappade in på rödvita rivalen och nu gick om och ligger på andra plats i ligan. Pochettino föredrar att lita på sin spelartrupp – något som spelarna behöver betala tillbaka i form av insatser på gräsplanerna framöver! 

SE BÄSTA TV-SÄNDNINGEN OM SPELARTRANSFERS IKVÄLL HÄR —> http://cricfree.sc/sky-sports-news-live-stream- 

 

One comment

  1. Sebastian Driussi, River Plate var det väl som vi ryktades med i Argentina ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.