För andra året i rad – Spurs på plats i Barcelona

Precis efter 2-2 matchen mot Manchester City på Etihad lämnade Tottenham arenan direkt för flygplatsen där ett plan väntade. Hemresa till London? Icke! Åter igen, precis som förra året vid den här tiden flög om man omgående till Barcelona för att träna och umgås tillsammans.

Orsaken precis som förra året är att man önskar byta miljö och spendera tid tillsammans.

Målvaktscoachen Toni Jimenez beskrev det med följande ord – Det är bra att byta rutin, stanna tillsammans och spendera tid tillsammans i en trevlig stad. Vi spelar många matcher och tränar mycket. Det blir mycket av detsamma och det är viktigt att byta miljö. Vi är här för att träna men vi får möjlighet att göra mer aktiviteter tillsammans under ett flertal dagar tillsammans. Vilket inte är lätt i vår ordinarie miljö alltid. Vi vill bli bättre som grupp och lag. På torsdag åker vi tillbaka och sen är det FA-cupen på lördag igen.

Träningen sker inne på den klassiska olympiska arenan från 1992, samma arena som Pochettinos Espanyol använde från 1997 till 2009 medan man byggde Estadi Cornellà-El Prat. Arenan användes även till EM i friidrott år 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.