Matchrapport: Tottenham – Leicester 1-1

Spurs (4-2-3-1): Lloris, Rose, Vertonghen, Dier, Walker, Wanyama (Winks 87), Dembele, Eriksen, Alli (Nkoudou 83), Son, Janssen.

Leicester (4-4-2): Schmeichel, Fuchs, Morgan, Huth, Simpson, Musa (Schlupp 68), Drinkwater, King, Mahrez (Albrighton 72), Vardy, Okazaki (Ulloa 78).

31 868 personer hade sökt sig till WHL denna lördagseftermiddag för att se Spurs ta emot de regerande mästarna från Leicester.

Båda lagen bjöd på fin fotboll. Tyvärr var dagens domare Robert Madley frikostig både med avblåsningar och gula kort, vilket störde spelet för båda lagen.

Trots mycket bollinnehav och några farliga chanser från Spurs så stod Leicester upp bra, då man lyckades bärga sin första bortapoäng i ligan denna säsong.

Spurs tog ledningen i slutet av den första halvleken då vi tilldelades en straff efter att Janssen fallit i närkamp med Huth. Samme Janssen prickade därefter in 1-0.

Leicester kvitterade i början av den andra halvleken genom Musa efter förarbete av Vardy.

Bästa möjligheten att avgöra matchen hade Vertonghen som prickade ribban och Leicester kom undan med blotta förskräckelsen.

Vi fortsätter vara det enda obesegrade laget i PL. Så får det gärna fortsätta länge till!

Nu väntar Wembley på onsdag och möte i CL mot Bayer Leverkusen. Bara att samla nya krafter mot bästa internationella motstånd. Undertecknad är själv på plats för att bevittna kampen.