Inför Tottenham – Sunderland

Nu när besvikelsen lagt sig något efter CL-förlusten mot Monaco inför ett fullsatt Wembley, är det dags att fokusera på PL igen.

Några dagars vila för spelarna innan det är dags att ta emot Sunderland hemma på WHL på söndag.

Själv sätter jag mig på flyget till London tidigt söndag morgon, för att kunna ge en matchrapport live från WHL.

Ska bli riktigt roligt och spännande att se hur årets uppsättning av vårt kära Spurs upplevs live. Det blir ju en annan känsla än framför tv:n.

Tottenham är förstås storfavoriter, trots att man inlett säsongen lite trevande. Det beror förstås på att Sunderland inlett katastrofalt, med bara en pinne efter fyra matcher parkerar man näst sist i tabellen.

Men med de förutsättningarna finns alltid risken för underskattning. Ligan är jämn och inga matcher är lätta så det går inte att bara ställa ut skorna på plan för att vinna. Nej, rätt inställning krävs för seger och det är jag säker på att Pochettino uppmanar sina spelare.

Kommer vi upp i normal standard borde vi slå Sunderland med ett par mål. Det jag sett hittills av David Moyes mannar har verkligen inte imponerat. Jermaine Defoe har sett alltför isolerad ut på topp och frågan är hur länge Sunderland ska förlita sig på honom.

Med Monacomatchen i färskt minne borde grabbarna vara ordentligt revanschsugna och det tror jag Sunderland får lida för.

En annan sak som känns spännande är hur området kring WHL har förändrats och om man kan se konturerna av vår nya stadion. Återkommer om det i matchrapporten.

Nu är det bara att packa ner årets hemmaställ, hoppas på bra väder och ge grabbarna allt stöd!

COYS!

Skrivet av Tomas J

One comment

  1. Hoppas att du får uppleva en seger på plats!

    COYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.