Biljettinformation säsongen 2016/17

Som alla vet är publikkapaciteten på WHL reducerad med cirka 4000 platser vilket kommer att försvåra möjligheterna avsevärt för THSS att förmedla biljetter till våra medlemmar under säsongen 2016/17.

Enligt informationen vi har fått från THFC får de olika supporterklubbarna runt om i världen ansöka om ett begränsat antal biljetter till varje match. Lotten kommer att avgöra hur många biljetter varje supporterklubb får och seden är det upp till varje klubb att fördela biljetterna till sina medlemmar. Det är inte helt säkerställt hur många biljetter som THSS får ansöka om till varje match men vi återkommer så fort vi vet. Till säsongens första hemmamatch mot Crystal Palace vet vi dock att vi får ansöka om 10 biljetter. Sista ansökningsdag är redan 19 juli!

Vi har valt att följa sättet som THFC använder sig av (till bronze och lilywhite) för att fördela de biljetter som vi som supporterklubb blir tilldelade.

Det innebär att för kategori B och C matcher där antalet biljetter som vi har fått tilldelade inte räcker till att täcka de ansökningar som vi har fått in kommer vi att lotta ut vem som får biljetter. Vi kommer att använda en slumpfunktion för att få fram de som får en biljett.

För kategori A matcher kommer vi att premiera de som har flest ”lojalitetspoäng” via THSS, dvs de som har köpt flest antal biljetter via THSS under de två senaste säsongerna. Man får, precis som via THFC, olika poäng beroende på typ av match. 1 poäng för kategori A matcher som man har sett, 2 poäng för kategori B och 3 poäng för kategori C. Om det är fler personer som har samma antal poäng får slumpen avgöra.

Det är nu öppet för ansökningar till alla matcher under säsongen och vi kommer att uppdatera hemsidan med de datum som gäller för ansökningar från THSS till THFC. Vi behöver er ansökan senast
dagen innan för att kunna administrera och skicka in till THFC.

Skicka ansökan till biljetter@tottenhamhotspur.se eller via formuläret på hemsidan.

COYS

Sverker ”Svucka” Otterström

PS. Då vi precis har fått denna information och vill delge den så fort som möjligt reserverar vi oss för eventuella felaktigheter.

En kommentar

  1. Hasse Axsrtin

    Hej ! Jag är har intresse av, att åka på matcher. Mitt nr i THFC : 2712539

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*