Rykte – Harry Kane blir den bäst betalda spelaren i Tottenham någonsin

Samtidigt som Jan Vertonghen, Hugo Lloris, Erik Lamela och Christian Eriksen sägs också vara nära att slutföra kontraktsförlängningar med Tottenham.

Tottenham ser ut att göra sin bästa säsong någonsin i modern tid och det är många faktorer som redan nu som får uppmärksamhet inför nästa säsong. Pochettino har själv bekräftat att han har en muntlig överenskommelse med klubben om att förlänga sitt kontrakt ytterligare två år till 2021 och nu börjar arbetet med att säkra kontrakten med spelarna i truppen som är vitala för fortsatt framgång.

Daily Mail rapporterar enligt sina källor att Harry Kane är en av spelarna som kommer förlänga inom kort. Utöver detta rapporterar den brittiska tidningen att Kanes nya kontrakt skulle göra honom till den bäst betalda spelaren i Tottenham någonsin med sina £ 100, 000 i veckan. En fördubbling av hans nuvarande lön.

Daily Mail är osäkra på om avtalet blir klart innan fotbolls-EM men om vår redaktion får gissa misstänker vi att Tottenham gärna ser en påskrift innan europeiska mästerskapen i Frankrike börjar då ett antal klubbar visat intresse för den unge anfallaren.

Värt att notera – Även om £ 100, 000  i veckan låter som extremt mycket pengar så skall man förstå att Tottenhams lönepolicy är betydligt mer realistisk och sund än andra storklubbar. Manchester City och Chelsea t.ex. betalar liknande summor för spelare som egentligen har betydligt mindre värde eller inte ens är regelbunden i startelvan.

Sist men inte minst – Det tisslas och tasslas även om förlängning i andra medier för ytterligare Tottenham-spelare.

Hugo Lloris, Jan Vertonghen, Christian Eriksen och Erik Lamela sägs vara de spelare som härnäst kommer förlänga med klubben.

Redaktionens reaktion – Det känns så givet på något sätt. Efter denna säsong som varit och pågår just nu så har Tottenham gjort allt rätt än så länge. Förlängt med Pochettino så fort det bara gick, även om det bara är muntligt än så länge och nu säkra förlängning på nyckelspelare. Kane bäst betald i Tottenham någonsin? Efter den här säsongen så känns det onekligen inte som något oklart eller tveksamt. Den kalibern och förmågan han har är värd varenda krona för Tottenham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.