Skadeläget inför Manchester United

Det är en blandning av olika känslor som vi närmar oss hemmamatchen mot Manchester United och det är dags att uppdatera oss på skadeläget i truppen. Vi hade några frågetecken under landslagsuppehållet som löste sig där endast ett frågetecken kvarstod efteråt i Erik Lamela.

Nuläget inför Mauricio Pochettinos presskonferens som sker på fredagen så vet vi följande,

Nabil Bentaleb har opererat sitt knä och det finns just nu ingen information när han beräknas vara åter. Likt Clinton N’jie kan vi räkna med en längre period efter ett sådant ingrepp.

Clinton N’jie har börjat träna med truppen igen och kan bli ett fantastiskt verktyg för Pochettino när säsongen verkligen är inne på upploppet. I nuläget missar han helgens match men kan vara tillgänglig för nästa omgång borta mot Stoke.

Jan Vertonghen däremot sägs kunna vara tillgänglig till matchen mot Manchester United. En otroligt positiv nyhet. Tveksamt dock om han direkt lyckas bryta succéduon som uppstod i och med Vertonghens skada, Toby Alderweireld och Kevin Wimmer som fullkomligt briljerat tillsammans i försvaret.

Erik Lamela blev skadad under landslagsuppehållet och är tveksam till spel mot Manchester United. Förhoppningsvis är han tillgänglig då vi inte vill sakna honom som en del av oss gjorde mot Liverpool. Annars, bör vara redo mot Stoke.

Rawhide

Uppdatering, Fredag, 15:10 – Efter Pochettinos presskonferens kan vi bekräfta att Lamela är redo för matchen mot Manchester United. Vertonghen och N’jie tränar med truppen och bör vara tillgängliga för spel väldigt snart men inte i helgens match. Bentaleb ute tills vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.