Transfersnack

Läs det senaste om potentiella övergångar från både sociala medier, tidningar med mer som berör Tottenham.

Daily Mirror rapporterar att både Spurs och West Ham följer AFC Wimbledons irländska försvarare Ryan Sweeney, 18 år. Slog igenom i deras trupp för knappt en månad sedan.

Spansk media rapporterar att Dele Alli är av intresse för Real Madrid. Vi väljer att inte lyssna eller tro på det ryktet men vi känner ändå att Allis ’Star Quality’ som Real Madrid alltid pratar om passar in väldigt bra på just Alli.

Fulhams Mousa Dembele sägs inte komma överens med Tottenham och nu sägs även Liverpool vara på jakt efter den unge anfallaren. Även PSG sägs visa intresse. Dembeles kontrakt hos Fulham löper ut till sommaren.

Det pratas även om nya kontrakt för tre Tottenham-spelare. Harry Kane, Jan Vertonghen och Christian Eriksen. Just Eriksen och Vertonghens kontrakt sägs vara klara väldigt snart.

Tottenham sägs visa intresse för Sporting Lissabon-anfallaren Islam Slimani. Detta då man kontaktade spelare och klubb redan i Januari utan att säkra en övergång. Atletico Madrid och Everton uppvaktar även Slimani.

Den turkiska yttermittfältaren Gokhan Tore som just nu spelar i Besiktas är av intresse för Tottenham. Den 24 år gamla högeryttern som kan spela både vänsterytter samt offensiv mittfältare har lockat till sig intresse både från Spurs och även West Ham. Bilic som är manager för West Ham var manager för just Besiktas innan han lämnade för Londonklubben.

Sist men inte minst, minns ni Leandro Damiao? Han spelar i Real Betis tillsammans med Rafael van der Vaart. Den brasilianska anfallaren var glödhet i flera säsonger i Sydamerika och kopplades ihop med flyttar till England och Italien, Tottenham, Napoli med mer. Det blev aldrig så.

I stället blev det en utdragen process mellan Real Betis och Damiao där han nu nyligen fick skriva på för den spanska nedflyttningshotade La Liga-klubben. Fotbollen, vilka öden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.