Exif_JPEG_PICTURE

Vinnare av THSS-tipset februari 2016

Ett stort grattis till Glenn i Lammhult som tippade hem segern i THSS tipset i februari på samma poäng som tvåan men bättre målskillnad!

Namn?

Glenn Nilsson heter jag och är född och bor i Lammhult.

Gör?

Jobbar sen 1983 på Ackurat Industriplast med säte också i Lammhult.

Har i stort sett hela mitt liv varit engagerad i fotbollen. Var med i IFK Lammhults styrelse i 29 år, juniorlagstränare för mina 2 söner ( Man.United & Liverpool fans, jag förstår inte!?) i 10-11 år.

Fick 2008 SvFF:s förtjänsttecken i guld för lång & trogen gärning inom svensk fotboll.

Har varit Tottenham-supporter sen sent 70-tal och varit på White Hart Lane 15-20 gånger genom åren, dels själv dels med svenska supporterklubben THSS, fast det är några år sen så det är väl dags.

Tidigare tipsvinst?

Någon tidigare tipsvinst hos THSS har det inte blivit så det här var roligt. Får se om det håller i sig säsongen ut och kan bli nån mer vinst.

Årets spelare än så länge? 

De spelare i Spurs som jag tycker varit tongivande i år; Kane , Alli, Eriksen och Lloris ( minst mål insläppta i hela ligan )  men andra får gärna stiga fram nu i slutspurten mot ligaguldet ?

Europa League eller Premier League, vart ska Pochettino lägga mest krut?

Om man nu skall välja på Europa League eller Premier League så tycker jag ett ligaguld smäller mycket högre. Go for it Spurs!

Övrigt?

Fick möjligheten att besöka http://www.nationalfootballmuseum.com/ i Manchester i höstas och det kan jag rekommendera om Ni inte varit där. Mycket intressant. Bif. en bild jag tog där. COYS till alla Tottenham-supportrar!

20151025_113001

Grattis igen och tack för att du tog dig tid att ställa upp på våra frågor!
 
Om du inte har varit med och tippat än kan du fortfarande hänga på och ha chansen på att vinna en månadsvinst. Läs mer om tipset här
Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.