It’s Transfer Deadline Day – LIVE till midnatt!

Då var de dags igen. Transfer Deadline Day och massor av rykten, klara övergångar och spelare på lån till både höger och vänster.

Självklart ska vi här på redaktionen göra allt vad vi kan för att uppdatera er läsare om vad som sker i vår underbara klubb. Allt från rykten till klara övergångar.

Vi startar vid 10:00-tiden och kör löpande fram till transferfönstrets stängning som oftast sker ett par minuter efter midnatt. Då alla lyckats kasta in brev genom klubbarnas fönster, då agenterna lyckats fastställa att sladdarna är i till faxmaskinen och Peter Odemwingies bil är tillbaka på parkeringen.

Vad vi vet nu är att Spurs för en gångs skull legat lågt gällande transferfönstret och med all rätt. Fyra i ligan och ett fungerande spel ger Mauricio Pochettino en möjlighet att enbart värva om han verkligen känner att det är rätt. Finns ingen anledning att panikvärva. Kanske skulle det vara en ny mittback som kan täcka upp om Jan Vertonghen blir skadad längre en det som sägs nu. Och speciellt eftersom Federico Fazio kan vara på väg att lånas ut.

Tänkbara rykten som angår oss redan nu är väl Fulhams unga anfallare Moussa Dembele till oss för att direkt lånas tillbaka till Fulham säsongen ut, Alex Pritchards utlåning till West Bromwich Albion kan bli verklighet och självklart så ryktas det om att Leandro Damiao är Harry Kanes nya anfallspartner…. 🙂

Vad tror vi om Fazio till Spanien (Sevilla) och kommer ryktet om Saido Berahino och Axel Witsel trappas upp även denna deadlineday. Ja det återstår att se under dagen.

För er läsare så får ni väldigt gärna vara delaktiga genom att kommentera artikeln med frågor, rykten och andra nyheter som kan beröra så ska vi göra vad vi kan för att bekräfta, dementera och svara på dessa!

Sedan tidigare är det klart att Spurs-fostrade yttermittfältaren Andros Townsend sålts till Newcastle United för £12m.

UT:
TOWNSEND –> NEWCASTLE
VEJLKOVIC –> WERDER BREMEN
PRITCHARD –> WBA (LÅN)
FAZIO –> SEVILLA (LÅN)
COULTHIRST –> PETERBOROUGH
MCEVOY –> YORK

IN:
SHILOW TRACEY (EBBSFLEET)

Okej, som kidsen säger: #KBK ! DeadlineDay-redaktörer idag fram till midnatt är Christopher Hansson-Jacobsson, FH och Mathias Bridfelt. 

10:00, Alex Pritchard lämnar Tottenham på lån till West Bromwich! Bekräftat av både Tottenham och West Bromwich. Får vi börja drömma att detta hänger ihop med en eventuell transfer av Saido Berahino till Tottenham? Ett bra lån hur som helst för både Alex och WBA!

11:15, Generella rykten just nu – Fazio till Stoke eller Sevilla, lån till Sevilla eller direkt transfer till Stoke. Ingen vet. Saido Berahino är en eftertraktad man och både Stoke samt Newcastle sägs uppvakta WBA.

11:17, Vi skänker en tanke till samtliga som officiellt lämnat Tottenham under detta fönster. Emmanuel Adebayor, Shaq Coulthirst, Kenneth McEvoy samt Andros Townsend.

11:20, Den unge försvarstalangen Vejlkovic sägs lämna Tottenham för Werder Bremen, prislapp runt 500, 000 £. Ni minns honom säkert från början av säsongen, mittbacken som hade en otroligt tuff skada under ett lån hos Middlesbrough.

11:21, Älskade läsare och supportrar – Vad önskas mest just nu? Saido Berahino bör toppa många önskelistor ur Tottenham-fansens synvinkel. Mittback? Känns tryggt med Alderweireld, Dier, Wimmer och Vertonghen förhoppningsvis åter inom en snar framtid.

11:27, Sky Sports rapporterar att Tottenham inte kommer buda på Berahino idag. Tråkigt. Berahino verkar inte trivas i West Bromwich och EM till sommaren. Pearce och Levy känns som två personer som inte blir bästa kompisar vid ett förhandlingsbord heller.

11:28, Livestream från Sky hittar ni bland annat här.

11:29, För er som missat soppan kring Fulhams Moussa Dembélé så sägs förhandlingarna ha stoppats helt. Tottenham vill ha honom i truppen direkt. Fulham vill göra en ’Dele Alli’, sälja men ha kvar spelaren på lån tills säsongen är slut.

11:31, I brist på andra nyheter – Connor Wickham avstängd tre matcher av FA för sin armbåge på Jan Vertonghen i 3-1 vinsten borta mot Crystal Palace.

11:45, Townsend till Newcastle. Vilken värvning av skatorna. Känns som en spelare som kan tillföra mycket till ett lag i deras position. Samtidigt som Andros vill ta en plats till EM.

11:46, Fazio till Sevilla eller Stoke, oavsett vad så känns han som väldigt kall i Pochettinos trupp. Inte ens argentinare i mellan hjälper. Hur som helst, det känns väl rätt tryckt med Alderweireld, Vertonghen, Wimmer, Dier och Carter-Vickers?

11:51, Använder Daniel Levy fortfarande fax på Deadline Day? Vi vill tro att han har en gammal Motorola från 1997 (utdragbar antenn och skyddslock för tangenterna) tillsammans med en klassisk Compaq-fax.

11:54, Även om vi oftast varje transferfönster drömmer om en striker så känns det som att vi är i extra behov just denna gång. Kane är otroligt duktig och lovande men med FA-Cup, Europa League-slutspel och ligan så blir det tre tunga fronter att närvara på. Vem tar hans plats om inte? Son, Chadli, Lamela, Clinton? Svårt. Ingen känns direkt renodlad i positionen och vi vill tro att en Super-Sub måste finnas redo. Hoppa in, leverera, förändra matchbild. Vi behöver en egen ”Chicharito”, kom in och rädda situationen på kortast möjliga tid.

12:50, Det dröjer lite mellan uppdateringarna just nu men den som väntat en liten stund har fått följande,

  • Tottenham skall enligt media ha kontaktat WBA idag om Berahino.
  • Vissa tidningar påstår dock motsatsen att ingen kontakt skett.
  • Rykte – Onomah på lån till Fulham för att säkra övergången av Dembélé.
  • Tottenham jagar Coventrys James Maddison, 7 miljoner £ är prislappen.

12:54, Vem är James Maddison? Namnet har kopplats ihop ett antal gånger under Januari med Tottenham. Hela redaktionen får Dele Alli-känslor. När vi tittar närmare ser vi att han redan under 2013 slog igenom i Coventry, otroligt ung i sin debut då han är född 1996 och fyller inte 20 förrän i slutet av 2016. Mittfältare som gjort 24 framträdanden totalt i Coventry och även 4 mål. Spännande!

13.15 Då kan vi ta och berätta att det precis small till hos oddssättarna i England gällande Saido Bearhino. Oddsen ligger just nu på att han kommer joina Spurs och dom höjdes precis ordentligt till Newcastle. Fortsättning följer!

13.21 Nu är alla fotografer på hugget igen och nu cirkuleras bilder på Fazio nere i Spanien på Sevillas flygplats. Mer om detta lär komma

13.23 Milos Veljkovic är klar för Werder Bremen och han får ett kontrakt som sträcker sig till 2019. Den serbiske försvararen lämnar alltså Tottenham efter 4år i klubben. (£500.000)

13.34 Ännu en sak som är klar är något som kanske inte har med Tottenham att göra men känner ändå att det är värt att nämna det om det är någon som sitter här på sidan istället för att kolla på någon annan sida. Erik Hamrén lämnar landslaget efter EM. Är just nu en presskonferens på friends arena där han meddelat sitt beslut. Och en sak är säker. SVFF kan glömma att försöka på Pochettino!

13.39 Och där blev de även bekräftat att Federico Fazio joinar Sevilla på lån för resten av säsongen. Vi får önska honom lycka till och hoppas att han får speltid så han kan komma tillbaka till sommaren och tillföra mer konkurrens i backlinjen

13.55 Sitter och letar febrilt efter rykten, övergångar och annat men det slutar med att man längtar efter ett halmstrå. Inte mycket nytt som händer med andra ord. Känns väldigt tyst. Är de lugnet före stormen?

14.01 Kan väl slå fast att Saido Berahino kommer bli följetången även denna dag. Nu skriver Engelsk media att klubbarna för närvarande sitter i förhandlingar men att man inte är speciellt förhoppningsfulla till att lösa en övergång idag.

14.17 Nu skriver The Guardian att Moussa Dembeles övergång går käpp rätt åt skogen då parterna inte kommer överens. Troligtvis är den springande punkten att Spurs vill ha honom spelklar i laget asap, och Fulham vill ha honom tillbaka på lån resten av säsongen.

15:00 Positiva indikationer för Spurs? Fulham lånar offensiva målfarliga mittfältaren Zakaria Labyad från Sporting Lisbon = närmare en försäljning av Moussa Dembele till Spurs? WBA lånar Spurs winger Alex Pritchard från Spurs = närmare en försäljning av Saido Berahino till Spurs? Newcastle, som konkurrerar med Spurs om Berahino lånar nu offensiva Seydou Doumbia från AS Roma = Stor(panik)satsande Newcastle behöver inte Berahino lika mycket längre? #settmedspursögon

15:25 Rapporter från Birmingham: Berahino har setts på bussterminalen för att resa till London och hoppas på en deal med Spurs. Extremt obekräftade uppgifter via privat-wittrande Spurs-supportern Ishan Jha @ishanspurs

15:52 Fler rapporter som sett Berahino – på den stora motorringleden runt London, ”North Circular” (oklart om det var i bil, buss eller på annat sätt): Spurs-supportern Daniel Jacobs @DanielHarry311 :”Almost certain I’ve just seen Berahino on the North Circular. Tottenham bound?”

16:51 Flera twittrar om att det är helt orimligt att Berahino tar BUSSEN mellan Birmingham och London, men minst en sak talar för att han kan ha gjort detta: hans körkort är indraget pga ”bad driving..” sedan ett år tillbaka, enligt BBC (grävande journalistik från oss 🙂

17:01, Från Spurs Community (känt för sin legendariska ITK-sektion på sitt forum) har lagt ut två uppdateringar. En säger att vi är väldigt nära Mousa Dembélé från Fulham. Dock hänger det helt på om de lyckas hitta en ersättare. Därav deras förfrågan om försäljning och lån tillbaks resten av säsongen.

En annan uppdatering säger att Daniel Levys checkhäfte är öppet idag och om det inte blir någon dans så är det för att parten på andra sidan bordet inte vill dansa med oss.

Senaste uppdateringen om Berahinos bussfärd är att bussalternativet är det enda alternativet för Berahino p.g.a. både indraget körkort men även p.g.a. hårda vindar i Birmingham-området och Newcastle-området. Låter nästan för välregisserat för att vara sant?

17:09, Om vi ska vara realistiska – Dembélé känns realistiskt. Berahino däremot känns lite långt bort bort? Vi riktiga drömmare hoppas på båda. Annars, Llorente? Huntelaar? Damiao?

17:14, Saido Berahino sägs ha skadat sig lätt efter 2-2 matchen hemma mot Peterborough i helgens FA-Cupomgång och är därför inte med på dagens träning. Konspirationsteorierna haglar i så väl sociala medier som i övrig media.

17:15, Jackson Martinez i Atletico Madrid, Sandro i Barcelona, Werner i Stuttgart, Yedder i Toulouse, vi har sannerligen kopplats ihop med ett antal anfallare detta fönster utöver just Dembélé och Berahino. Frågan kvarstår dock – Blir det någon innan midnatt?

17:20, Förstå vilka ramsor man skulle kunna höra på White Hart Lane när man har Wissam Ben Yedder i sin trupp. Wissam Ben Yiddo. Fantastiskt namn.

17:21, Förbrukningen av snus hos redaktionen är på rekordnivå, som alltid under Deadline Day.

17:22, Visst saknar man Harry Redknapp dagar som dessa? En intervju med armen hängandes utanför bilfönstret, precis utanför träningsanläggningen. ”I would love Messi but I don’t think he’ll come”.

17:30, Pep Guardiola till Manchester City från och med nästa säsong. En bra tränare men han är ingen Mauricio Pochettino och hans lag har aldrig besegrat ett lag som haft Dele Alli i truppen.

17:31, Som ni märker, det är otroligt tyst gällande Tottenhams aktiviteter just nu. Lugnet innan kvällens storm?

17:37, Sky Sports verkar heller inte riktigt ha allt för mycket att rapportera just nu. Dean Jones på Twitter påstår att Berahino vill lämna och att Newcastle är närmast med ett bud på 24 miljoner £. Direktbetalning, up front. Det priset och den typen av betalning är inte riktigt en melodi som Daniel Levy tycker om.

17:41, Enligt Sporting Intelligence på Twitter så har Tottenham med sin försäljning av Vejlkovic till Werder Bremen sålt spelare för totalt 53,4 miljoner £. Man har även köpt spelare för exakt samma belopp under samma säsong. Ekonomiskt.

17:47, Man vill ju gärna tro att Berahino skulle kunna vara en värvning som verkligen tar oss med i den absoluta toppen inom så väl Europa League som FA-Cupen och självklart även ligan. Kan inte tro att Tottenham ligger lågt där, känns mer som Pearce & Co. hos WBA har en egen agenda gällande just Berahino efter sommarens händelse som påverkar hela processen. Berahino skulle kunna ha en självklar plats i Englands landslag till sommaren men just nu ser det ut som att det blir bänk i West Bromwich till sommaren och sen därefter klubbyte.

17:50 Alex Pritchard uttalar sig om sitt lån till WBA:

”Det har varit ett par hektiska timmar – det såg ut som inget skulle hända ett tag – men när den här möjligheten dök upp så tvekade jag inte en sekund. Nu är jag ängslig över att komma igång. Jag har pratat med Pulis och tränarna och blev uppmanad att göra mitt bästa och träna hårt för att göra ett intryck.

Jag är en offensiv spelare, jag gillar att spela med bollen vid fötterna, skapa saker och hålla ena ögat på målet hela tiden. Det är en dröm att få spela i Premier League och jag hoppas verkligen jag får den chansen nu”

17:56 Evening Standard rapporterar att Tottenham är klara med affärer för detta transferfönster. Heung Min-Son ska enligt klubben agera backup för Harry Kane. Är det här Spurskällor som läckt denna information för att spela svåra i jakten på Maddison, Berahino och Leandro Damiao?

18:37 Long_Tumbleweed(1)

18:49 Och från absolut ingenstans kommer en uppdaterad rapport från The Independent, som skriver att Spurs är favoriter till Berahinos signatur. Bettingfirmorna har sänkt oddsen på att han skriver på, vilket ofta kan tyda på att agenter eller kontakter läckt information. Börjar det röra på sig?

18:56 rapporter gör gällande att vi tackat nej till Fernando Torres detta transferfönster. Dessa rapporter kommer från The Sun och bör därför tas som Tequila, dvs med en nypa salt. Men ändå. Phew.

19:00 Från en källa med nypa-salt-aura till en annan, så har en någorlunda (nåväl) trolig användare på Spurs ITK forum nyligen hävt ur sig att både Berahino och Dembélé uppvaktas. Anledning att stanna uppe till 00:00? Ja, faktiskt.

19:08 Fulham gör klart med den målfarlige, offensiva mittfältaren Zakaria Labyad. Det har tidigare ryktats om att Fulham inte ville släppa Dembélé innan man hittat en ersättare *host host*

19:12 Unge Grant Ward förlänger sitt kontrakt med Tottenham, och även sitt lånekontrakt hos Rotherham. Den lovande mittfältaren har gjort 23 framträdanden i Championship denna säsong, och gjort två mål.

19:49, Ytterligare en ITK-uppdatering från Spurs Community. Påstår att Tottenhams bud på Berahino kvarstår och att Pritchards lån är ett försök till att säkra Berahino till Norra London.

19:53, Brittiska The Times påstår att Mousa Dembélé till Tottenham inte kommer hända. Vi väljer att inte lyssna.

19:54, Dagens transferfönster har inte direkt bjudit på något saftigt. Förutom den där Peppe till Manchester City. Som vi sa tidigare, inget Pochettino-material direkt.

20:02, Samtidigt som vi satte på en ny kanna kaffe på redaktionen så hittar vi ett tips på Twitter. Någons kompis påstår att en annan kompis varit utanför Tottenhams träningsanläggning och hört någon nämna att Berahino kommer till Tottenham innan fönstret stänger. En nypa salt? En tunna räcker, 6 cl tequila också.

20:03, För er som tycker att det är lite lugnt så började precis Bridget Jones på TV3.

20:06, Leicester sägs jaga Loic Remy, Chelsea-anfallaren. Känns inte som en Pochettino-anfallare. Ack, om Redknapp hade fått tag på honom för några år sedan…

20:08, Oddsen på att Berahino ansluter till Tottenham minskar enormt just nu. Hetsa inte upp er allt för mycket dock. Wesley Sneijder hade ett odds på 1,08 en januariafton för många år sedan för att ansluta till Tottenham. Han hamnade i Turkiet…

20:16, Oroväckande tyst. Kan det vara ett bra tecken? Tottenham är inte kända för att rekrytera sista timmarna av fönstret.

20:22, Newcastle sägs ha gett upp i jakten på Berahino. Är Stoke kvar i jakten? Är Tottenham kvar i jakten? Känns tveksamt.

20:33, Tottenhams officiella Twitter-konto har varit tyst under eftermiddagen och kvällen. Ett medvetet val tror vi då många sätter hjärtat i halsgropen vid varje tweet en kväll som denna. Konspirationsteoretiker tror det beror på att man snart meddelar att Berahino och Dembélé är klar.

20:38, The Coventry Telegraph rapporterar att Tottenhams intresse i James Maddison har svalnat. Jaha.

20:40, Behöver du uppmuntring denna afton? Titta och lyssna här på en fantastisk Silly Season-låt med Tottenham-fokus.

21:22, Vi ger inte upp hoppet på varken Dembélé eller Berahino ännu och vill tro att Daniel Levy sitter med både en, två och tre telefoner samt en gigantisk fax och gör allt för att säkra förstärkning.

21:27, Twitter-spekulation #23488 – Spurs ligger lågt i januari för att försöka säkra Champions League med nuvarande trupp för att därefter använda Champions League-spel som argument vid större rekryteringar.

21:29, Undra vad Paul Mitchell och hans gäng i Tottenham har ögonen på inför sommaren. James Maddison känns som en Mitchell-värvning.

21:32, Bridget Jones är fast i Thailand men King’s Speech-killen kommer och räddar henne. Just nu på TV3.

21:34, Tottenham-fans på Twitter börjar redan nu vänja sig vid det faktum att Son och Chadli är våra backup-strikers. Chadli har gjort över 20 mål sedan starten på förra säsongen och Son har gjort två mål som striker denna säsong.

21:51, Dagens bittraste på Twitter – ”Apparently Adele’s next album will be about Spurs not signing a striker on deadline day, her most depressing yet”

21:57, Lyall Thomas hos Sky Sports som oftast brukar twittra relativt realistiska saker påstår att Dembélé-affären är så gott som död och att Spurs troligtvis är klar för detta fönster.

22:00, Ska vi försöka summera januarifönstret fast det är en liten stund kvar? Ett fantastiskt lån för Pritchard som säkerligen kan ta sig in i WBA’s startelva och få värdefull speltid. Tre talanger i Tottenham lämnade i McEvoy, Coulthirst samt Veljkovic. En insikt kanske i att Tottenhams akademi och grund ändras om och har andra kravbilder än tidigare? Vem vet. Townsend till Newcastle, ett tråkigt kapitel men förståeligt ur Townsends perspektiv, speltid innan EM i sommar väger mer än att försöka ta sig ur Pochettinos frysbox. Fazio till Sevilla, väntat efter Alderweirelds dominans i försvaret med Vertonghen.

Slutbetyg? En svag 2 av 5. Det är godkänt men inte mycket mer. Någon form av förstärkning inför våren hade varit ett besked av både Pochettino och Levy att man vet att man är på rätt väg ytterligare.

Men, som sagt, ibland går, ibland går det inte, allt är inte svart eller vitt i världen av transfers.

22:09, Falcao och Remy letar sig bort från Chelsea. Ingen Spanien verkar vilja ha Falcao. Ingen i England verkar riktigt kunna locka till sig Remy. Två spelare som inte känns aktuella i sista minuten för Spurs.

22:15, Men, vi ska inte glömma bort Shilow Tracey! Ett namn för framtiden.

22:18, Förra årets Deadline Day bjöd i alla fall på Dele Alli. Idag? Inte så mycket.

22:22, Om vi får drömma lite, vore inte Rafael van der Vaart en bra värvning? Relativt låg lön med tanke på åldern men en fantastisk karaktär att ha i omklädningsrummet med mycket erfarenhet samtidigt som han älskar klubben. Nej, kanske inte. Men, ändå. En fantastisk spelare. Vi skänker honom en tanke ikväll bara för att. Hans karriär i Real Betis är allt annat än smickrande.

22:29, Vi noterar ett flertal påståenden som säger att Tottenham bekräftat till Sky Sports att det inte blir några fler affärer ikväll.

22:32, Sky Sports meddelar att enligt sina källor att Tottenham är klar för detta fönster, både gällande inkommande och utgående spelare.

22:36, Samma källor hos Sky Sports påstår att intresset fanns där för Berahino men att WBA och Pearce aldrig riktigt var intresserade av att sälja.

22:38, Besviken? Gråt inte. Lyall Thomas hos Sky Sports säger att det finns en god chans att Tottenham har startat processen för en övergång till sommaren gällande Fulhams Mousa Dembélé. En spelare som har ett kontrakt som löper ut till sommaren och har all rätt att prata med intresserade klubbar.

22:43, Om du fortfarande är besviken över dagens Deadline Day så glöm inte bort att det är Norwich – Tottenham imorgon, 20:45 på Viasat Xtra och Viaplay. Dier på topp då Kane, Son och Chadli vilas inför helgens möte mot Watford.

22:54, Om man skall se på det stora hela så har det varit relativt lugnt överlag hela detta fönster för samtliga större klubbar. Inte direkt någon Carroll- och Torres-soppa eller liknande och inga andra större transfers som kan påverka marknaden.

22:55, Detta transferfönster kan liknas med med Guldbaggegalan eller Idrottsgalan. Det är inte katastrof men det kunde varit roligare.

22:59, Snart mindre än 60 minuter kvar.

24:00, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING, BOING,BOING (11 ggr från Big Ben = 23:00 GMT stängde fönstret.). Inga stora affärer gjordes idag av Spurs. Viss besvikelse hos supportrarna men vi har en bra spelartrupp och bra atmosfär. In Poch we trust!

Tack för ikväll! Webredaktionen för Transfer Deadline Day, Christopher Hansson-Jacobsson, FH och Mathias Bridfelt tackar för oss. På återseende imorgon då vi möter Norwich borta i ligan.

23 comments

  1. Peter Ström

    Nu är det inte läge att deppa ihop… 3 pinnar ikväll!

  2. Marcus Johansson

    Om ni lyssnade eller såg Sportbladets deadline day. Så säger jag bara, Erik niva. Den mannen förklarade så tydligt, att även den med minsta marginella hjärnceller, hade förstått att en ny striker hade behövts.

  3. man hade ju ändå velat få in en dembele 2 för blygsam peng och sett några lyckade inhopp… jaja.. in Poch we trust!

  4. Peter Olsson-Andrée

    Det har aldrig kännts så bra som detta fönster. Inga dumma panikvärvningar och laget spelar fantastisk fotboll. Det går att rotera spelare i startelvan. Tidigare år så har soppan börjat ta slut vi denna tidpunkt på året men jag ser inte dom tendenserna än och hoppas slippa se det även framöver

  5. Marcus Johansson

    Bedrövligt att inte Tottenham värvar någon ny striker. En jävla risk de tar imed detta helt absurda beslut.

  6. Det känns ju oerhört tyst och lugnt ikväll.
    SC ITK ligger i stiltje och ingen kan ens komma på något knasigt rykte för att liva upp det hela.

  7. August Carlander

    Vill fan inte ha Berahino för ett överpris. Hellre Moussa Dembele 2.0 då för en billig slant. Vet inte vilken av dem som känns troligast? Jävla antiklimax detta.

  8. JUSTICE FOR DAMIAO NOW!
    FREE BERAHINO!

  9. Denna dag handlar inte bara om huruvida Spurs förstärker eller inte. Det handlar oxå om hur Spurs svarar på hur andra konkurrerande toppklubbar förstärker. Om de förstärker med spetsspelare och Spurs inte alls – så ökar risken att vi trillar ner i tabellen i vår… Men DRÖMMEN är såklart att vi inte signar någon, alla håller sig friska och ynglingar som Onomah börjar ösa in mål. men.. verkligheten…

  10. BEKRÄFTAT! Spurs argentinske mittback Federico Fazio lånas tbx till Sevilla FC resten av säsongen (Sevilla som vi signade honom från..)

  11. KLAR ÖVERGÅNG: Serbiske Milos Vejlkovic såld till Werder Bremen (kontrakt till 2019). Lovande talang som kan visa sig vara ett mkt bra köp för Bremen…

  12. Snälla Levy, ge oss en anfallare som kan göra skillnad!! Vi har sällan varit i ett bättre läge att vara med och slåss om ligatiteln, så tänk tanken om Kane då går sönder i mars/april. Tror inte Son/Chadli kan axla Kane´s mantel i sådant fall 🙁 .

    • Ja det är enkelt att vara kaxig nu när Kane spelar, men vi vet ju alla hur det sett ut när Kane vilar EN match, och ofta då mot enklare cupmotstånd – vi får otroligt svårt att göra mål då. Inte nödvändigtvis för att Kane alltid gör mål, men hans target-spel öppnar för andra spelare att måla. EN TILL STRIKER BEHÖVS! Moussa Dembele? Jag har inte sett honom så mkt, men ja kanske. Berahino? ja det vore ju fantastiskt, om vi har råd. Han har ju spelat magiskt bra med Kane i U21 England förr och kommer smälta in bra i gänget tror jag..

  13. THE SUN: Spurs erbjuder Onomah på lån till Fulham för att kunna säkra köpet av Moussa Dembele.

  14. BBC: ”Seydou Doumbia (AS Roma) has signed for Newcastle United. Innebär detta att Newcastle lägger sig i budgivningen på Berahino och Spurs eller Stoke City vinnner kampen?

  15. Vertonghen är långtidsskadad men Wimmer känns stabil och Dier kan vikariera om ngn av mittbackarna skulle utebli i x matcher.

  16. Anfallare: Eftersom Moussa Dembele och Saido Berahino verkar vara off (?), så är frågan: Tänker Pochettino att Onomah, Chadli och Son klarar av att ev fylla Kane’s skor i vissa matcher? Ja, kanske räcker det…

  17. Två wingers ut – Townsend och Pritchard. Men vi har plenty of mittfältare i Chadli, Lamela, Son, Eriksen, Dembele, Mason, Bentaleb och Dier.

  18. August Carlander

    Tror inte det värvas en ny mittback. Allt för stora risker att panik värva någon sista dagen på transfer fönstret mitt i en säsong där allt är så öppet i PL och vårat försvar har varit så bra. Tror hellre Poch testat Wimmer, som sett helt okej senaste matcherna han spelat. Potentialen finns där, och hur tråkigt det än är så har vi fortfarande våran bästa försvarare i Alderwiereld kvar. Kanske kommer Cameron Carter-Vickers få chansen att få hoppa in i EL, Cuperna nu och komma in i A-truppen. Han har ju varit fantastiskt bra för ungdomslaget.
    Dembele (Fulham) och Berahino blir mest spännande, svårt om poch satsar på Nacer eller Son som back-up till Kane eller om vi lyckad deal:a till oss någon av ovanstående. Finns dock risk att varken West Brom eller Fulham vill släppa nu då båda ligger o fightas ovanför strecket. Men som sagt det blir spännande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.