Inför Tottenham – Sunderland, Lördag 13:45

Tottenham kommer från två tunga bataljer med Leicester där man fått två tuffa smällar som kan jämföras med Sylvester Stallones två första Rocky-filmer där Tottenham har agerat Apollo Creed. Oavgjort i första, tung förlust i andra men otroligt starka insatser där små marginaler avgjort.

Tottenham återvänder till White Hart Lane för en tidig lördagsmatch mot Sunderland. Ett Sunderland som är i en mindre kris men som ändå verkar lite piggare än sina rivaler i botten.

Om man skall tro Tottenham-spelarnas inställning inför matchen så är det revansch som gäller för poängförlusten mot Leicester. Både Kane och Dier har nämnt att man vill ställa allt till rätta under lördagens match.

Sam Allardyce och hans Sunderland kommer senast från en blytung seger mot Swansea borta där man gjorde fyra mål samtidigt som man släppte in två. Jermaine Defoe med ett hattrick. Värt att notera är att Swansea ser ut att vara nere för räkning helt, inte har det blivit bättre av att Jonjo Shelvey lämnat.

Tidigare i säsongen besegrade vann Tottenham borta mot Sunderland efter ett sent mål av Ryan Mason. En match där Tottenham hade enorma problem med sin rörelse och sitt passningsspel som tvingade Mason att själv anfalla genom Sunderlands mittfält och försvar och slutligen målvakt.

Dagens Tottenham lär inte ha samma utmaningar som då – Förhoppningsvis lär Tottenham ställa upp som man gjorde mot Leicester och inleda som man gjorde. Nästan 20 minuter av total dominans för att tvinga ned motståndaren på knä.

Sunderland saknar den svenska mittfältsfavoriten Sebastian Larsson och även den gamla Tottenham-försvararen Younes Kaboul är likaså skadad. DeAndre Yedlin är otillgänglig för spel då han är utlånad av just Tottenham.

För Tottenhams del saknas fortfarande Ryan Mason, Alex Pritchard och Clinton N’jie. Mousa Dembélé sägs vara helt åter från sin skada och kan inleda denna match från start eventuellt i stället för bänken som han gjorde mot Leicester i Onsdags.

Tottenham är i behov av tre poäng men viktigare än så är att man får komma tillbaks till White Hart Lane och vinna efter två frustrerande matcher mot ett Leicester som hade marginalerna med sig.

Förväntad startelva,

Lloris

Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies 

Dier, Alli

Lamela, Dembele, Eriksen 

Kane

Förväntat slutresultat,

4-0, Kane, Eriksen, Lamela, Alli

Come on you Spurs! 

 

Rawhide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.