Silly Season – Januari, 2016

Vi har tjuvstartat vår Silly Season-bevakning med en närmare titt på rykten kring Shilow Tracey som ni kan läsa här om ni inte gjort det redan.

Men, om vi tar ett större perspektiv – Vad kan man läsa redan nu och vad har sagts och hörts? Se nedan och spekulera gärna i kommentarsfältet.

  • Tottenham har fortfarande intresse i West Bromwichs unge landslagsanfallare, Saido Berahino.
  • Townsends lämnar i Januari, köp eller lån resten av säsongen. West Bromwich är en av klubbarna som sägs vara intresserade tillsammans med Newcastle och Sunderland samt även Southampton.
  • Det finns ett genuint intresse från Manchester United och även Chelsea i Harry Kane men varken klubb eller spelare sägs vara intresserade och påståenden säger att Tottenham inte ens tänker sätta en prislapp. Flera påståenden nämns om att United och eller Chelsea lär försöka driva en kampanj i media för att öka trycket.
  • Berahino sägs vara Tottenhams primära mål i Januari men alternativ skall finnas. Finns även påståenden som yrkar på att Pochettino har som krav att erfarenhet från Premier League finns.
  • Fazio sägs återvända till Sevilla men Daniel Levy är som alltid väldigt bestämd när det gäller priset och det är ett problem just nu.
  • Norwich sägs visa intresse i Alex Pritchard som beräknas vara åter från skada under Januari. Endast lån.
  • Liverpools belgiska anfallare Benteke sägs ha erbjudits till Tottenham. Intresset sägs vara svalt från Pochettino & Co. Orsaken sägs vara att han inte skulle passar Tottenhams filosofi och stil.
  • Fulhams egna Mousa Dembele är ett alternativ som Tottenham undersöker.

Det var allt för denna gång, inga chockerande rykten eller påståenden än så länge men intressant!

Vi återkommer inom en snar framtid med en ny uppdatering.

Kommentera gärna med vad ni tror kommer hända!

Rawhide

2 comments

  1. UmeJacobsson

    Rawhide vårt eget lilla sillyorakel. Vad tror vi om Witsel till Spurs? Såg något på aftonbladet idag. Både Witsel och Bernard ser jag som bra värvningar tillsammans med Berahino som man förstått ses som första val.

    • Har tyvärr alldeles för dålig koll på Witsel men han fyller ju alla krav vi brukar ha! 🙂 Offensiv och Belgare, perfect match! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.