Vinnare #2 av THSS tipset november 2015

Ett stort grattis till Kenneth Petterson som delade förstaplatsen i november månad!

 

Namn: Kenneth Pettersson

Bor:
Ella Park i Täby

Gör:
Förutom när jag följer vårt härliga liljevita lag, jobbar jag med bolagstyrning för Statoil i Norge.
 
Tidigare tipsvinst:
Detta är första året jag är med i THSS tipset, men jag har väl kammat in nån 12 och 11 rätts vinst på stryktipset för ett antal år sedan. J
 
Vilken match kommer du att plocka ut tipsvinsten till: 
Skall försöka att plocka ut vinsten till någon match efter nyår. Kanske Watford eller Swansea matchen, har inte bestämt riktigt än.
 
Årets spelare än så länge:
Utan tvekan Toby Alderweireld som gett försvaret stadga så att Vertongen, Alli, Dier, Mason fått en partner att jobba tillsammans med som gett oss en fin stadga att bygga laget kring. Centrallinjen i år ger oss det vi har saknat flera säsonger och ger de offensiva krafterna självförtroendet att kunna sätta press och löpa för att skapa ytor för laget.
 
Om man inte är med i THSS, varför tycker du att man ska gå med:
Nr 1 för att stödja vårt liljevita lag. Nr 2 för att de som är med är fantastiskt trevliga människor som gör att man känner sig välkommen och får en massa trevliga minnen. Nr 3 För att man får så mycket tillbaka för en billig peng och har förmånen att få så mycket information som man annars skulle ha svårt att få till för sig själv.

Grattis igen och tack för att du tog dig tid att ställa upp på våra frågor!
Om du inte har varit med och tippat än kan du fortfarande hänga på och ha chansen på att vinna en månadsvinst. Läs mer om tipset här
COYS!
Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*