Audi Cup, AC Milan – Tottenham, 0 – 2

Försäsongens sista match slutade med en relativt stabil 2-0 vinst för Tottenham.

Tottenham anlände till Allianz Arena i München med en aning korrigerad startelva från gårdagens match mot Real Madrid.

McGee, Trippier, Vertonghen, Fazio, Davies, Bentaleb, Dier, Onomah, Lamela, Carroll, Chadli.

Avbytare, Lloris, Vorm, Alderweireld, Rose, Walker, Wimmer, Alli, Dembele, Eriksen, Mason, Winks, Kane.

Matchen inleddes likt mot Real Madrid, ett tydligt övertag och bollinnehav från Tottenhams sida. Det dröjer dock lite mindre än 4 minuter innan första riktigt farliga chansen kommer. Chadli, frispark. Bra skott men det går utanför. Abbiati var dock väl förberedd.

Onomah blev näste man att försöka och var nära men styrs undan av Milans försvar. Det dröjer dock inte länge innan det blir mål för Tottenham. Chadli får relativt enkelt ta sig i mellan Milans mittfält och hinner skjuta innan försvaret fångar upp honom. Ett otroligt vackert mål, en fin skruv från strax utanför straffområdet. Skruvar sig förbi Abiatti och in i mål. Målet kan man se här.

Det dröjer ett tag innan Milan hinner svara men det blir ett svar av Matri. Han försöker en vågad lobb som ser ut att lura McGee. Bollen går över ribban och McGee klarar sig.

Tottenham blir mer och mer bekväma i sin ledning och är relativt behärskade. Milan spelar inte direkt aggressivt heller skall nämnas.

Det blir ett antal chanser åt båda håll men inte någon direkt farlig chans – Onomah är med och får en bra chans serverad av Chadli men nyttjas inte fullt ut.

Milan byter ut Montolivo för De Jong strax innan halvlek.

Efter halvtidspausen byter Pochettino ut Vertonghen mot Wimmer. Manchester United i tankarna säkerligen.

Trippier utmärker sig i så väl andra som första halvlek. Delaktig i spelet regelbundet, bra tempo och några riktigt bra inlägg från högerkanten. Walker har en värdig konkurrent om startplatsen som högerback.

Första halvan av andra halvlek påminner om den sista halvan av första halvlek. Det är relativt bekvämt för båda lagen och inte direkt farlig. Milan känns dock inte lika stabilt som Tottenham.

I den 53:e minuten byter Pochettino ut McGee, Dier och Chadli mot Lloris, Mason och Winks.

Dier har haft det relativt tufft i rollen som defensiv mittfältare. Dock inte lika utsatt som mot Real Madrid och MLS All-Stars.

Milan byter ut Matri mot Bacca. Fazios gamla lagkamrat från Sevilla.

Det fortsätter i samma tempo till den 68:e minuten. Då byter Pochettino ut Bentaleb mot Alli.

Milan byter ut Abate mot Sciglio. En kort stund därefter gör Tottenham 2-0.

En fantastisk assist av Trippier gör att Carroll hamnar själv med Abbiati, Carroll tvekar inte. Han gör det elegant, en direkt touch som rundar Abbiati perfekt. Otroligt fint. Det målet kan man se här.

Milan ser inte direkt spännande ut och man passar på att göra ett större byte. Honda, Ely, Sousa, Bonaventura, Antonelli kommer in för Calabria, Saenz, Mauri, Cerci och Mexes.

Pochettino byter ut Lamela mot Dembele. Lamela lämnar planen med en klart godkänd match.

Bacca utmanar Tottenham i några omgångar men det blir aldrig riktigt farligt. Härligt att se Lloris i mål igen. Likaså roligt att se Mason åter från skada och tillbaks på planen.

Matchen slutar 2-0 och Tottenham tar tredjeplatsen i Audi Cup, 2015.

Här näst, Manchester United – Tottenham, Lördag 13:45, Premier League-premiären.

McGee, 6 – Några riktigt bra räddningar i svåra situationer. Något osäker i fotarbetet.

Trippier, 7 – Bra löpningar defensivt som offensivt, härliga inlägg och en riktigt stilig assist.

Fazio, 5 – Såg otroligt stel ut i flera sessioner. Huvudspelet var dock som vanligt, dominant.

Vertonghen– En godkänd insats, blev dock aldrig riktigt testad.

Davies, 5 – Stabil men känns alldeles för osäker i offensiva räder. Vågar inte utmana riktigt.

Bentaleb, 6 – En bra försäsongsmatch. Gav en bra trygghet trots en något osäker Dier.

Dier, 5 – Inte lika utmanad som föregående matcher i samma roll. Men, det finns förbättringsområden.

Onomah, 6 – Positivt överraskad. Var delaktig i flera anfall och hade en riktigt bra chans att göra mål.

Lamela, 6 – En bra match. Ger verkligen allt, försäsong eller inte. Känns given på lördag.

Carroll, 7 – Ett välförtjänt mål för honom. Delaktig i spelet och säker i sin roll. Lovande.

Chadli, 8 – Ett vackert mål, utmanade och skapade anfall. Perfekt uppladdning inför lördag.