Van der Meyde ledig och så även Klinsmann

En holländsk yttermittfältare på plats i England vore kanske något att lägga ut lite Midopengar på.

Holländske ytterspringaren Andy van der Meyde kommer inte att spela mer för Everton uppger Daily Mail idag.
VDM dök inte upp på träningen efter matchen mot Wigan och nu har klubben fått nog. Nu är han avstängd och kommer inte att spela mer för klubben. 27-åringen kommer att få böta 50 000£ för sitt uppträdande och får alltså inte spela mer med laget.

VDM fick förra året läggas in på sjukhus efter att ha varit ute på krogrunda. Hans uppgifter var att någon hade ”spetsat” hans drinkar, hur väl det stämmer överens med verkligheten har jag inte någon aning om.

Om uppgifterna stämmer så finns det alltså en bra spelare ledig och det är en spelare som vi skulle kunna få nytta av. Jag har en känsla av att Jol är en tränare som kan komma bra överens med VDM och varför inte lägga upp Midopengarna?

I övrigt sägs Jürgen Klinsmann vara redo att ta över efter Jol om vi fortsätter som vi inlett säsongen. Matchen mot Derby skulle bara vinnas och det är dom kommande sex matcherna som blir avgörande för Jol uppger The Mail Sunday. Uppgifter gör även gällande att spelarna i truppen anser att träningsdosen är för hög och har så varit. Jol ska enligt the Mirror ha beordrat ett dubbelt träningspass i onsdags efter förlusten mot Everton.
Det är de inhemska spelarna som inte sett på detta med blinda ögon. Samtidigt uppger samma källa att de utländska spelarna inte alls håller med om att det skulle vara för mycket träning.

Många rykten och Jols sits kanske inte är så säker som man tror. Jag önskar dock att han får fortsätta sitt arbete med att föra oss till topp fyra. Sex matcher mot bland annat Man U, Arse, Pool och Fulham kommer att ge svar på om Jol är kvar eller om den gamle hjälten Klinsmann ska ta plats vid sidlinjen. Jol har ju med Spursögon suttit länge nu…..

AV: Johan Sjöström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.